На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 060
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от нас! Всъщност само от мен защото Лори още спинка Laughing
Днес отново се очертава хубав ден и ние ще се отдадем на дълги и приятни разходки. Дано и утре да остане такова времето, защото сме замислили да прекараме деня на Витоша newsm53
Ние все още си нямаме зъбче и сигурно не се очертава да се появи скоро, защото Лори  започна да си спи спокойно без да се буди през нощта Thinking
cveta80 аз си мисля, че това може да е от зъбките newsm78
Желая хубав, слънчев и усмихнат ден на всички

# 256
  • у дома
здравейте  Hug

и аз нещо нямам желание за писане, та дори и за четене на форума  Crazy предполагам този период ще ми мине скоро  Mr. Green
Elwing, доколкото разбрах emelle е извън София за известно време Wink

влизам само да се похвалим - Ния тази сутрин се изправи самичка  newsm44 от седнало положение, се завъртя държейки се за леглото на колене и после - дзак  Mr. Green - и се изправи  Mr. Green пробвах я още веднъж и тя пак  newsm44 все още не владеем изправянето от легнало положение в седнало  Laughing дадохме и кръв, тя проплака само при боцкането  baby_neutral после я нахраних в коридора на лабораторията, изчаках 15-20 минути и познайте дали се беше изпишкала в контейнерчето, не  Mr. Green от 7.00 до този момент не е  ooooh! и ще я дебна, когато се справи пак да тичаме до лабораторията  Mr. Green
приятни разходки  Hug сега ще пробвам да прочета какво сте изписали и така  Mr. Green

# 257
  • В ЛЮтеницата
Заспал привет от мен!
Това малкото е диво-подивяло. Научила се е да се друса като си свива коленете, ама мама да я държи, и сега работим за някаква група мускули на мама дето не знаех, че я има, ама така ме болят....
По темата с гърнетата - изобщо не ми идва на ум да се мъча и с това сега - както няма незахранено дете - така и не съм виждала първокласник с памперси! А и с моята непоносимост към "акита" не мога още да си представя как се мие "цокало". С памперсите е добре, че почти не пипам  Mr. Green.
Освен всичко друго, Лора прави голямата работа докато яде с лъжичка, т.е. зел. пюре на обяд и кашата следобяд. Това естествено ми създава усещането, че я "препълвам" и тя "прелива", ама продължаваме с лъжичката, докато си изяде всичко! Не знам дали е нормално това, ама не мисля да се храним на гърнето, нито да спрем и без това трудното начинание с яденето, за да се изхожда.
Вече започна да си чака да й дам нещо от масата, докато вечеряме с баща й. И не, че й е вкусно, ама нали ние дъвчем нещо, та и тя да мляска. Много смешно ме дърпа и отваря уста като птиченце - мама да му пусне червейчето Simple Smile. От другата ми страна чака кучето - та познайте аз колко успявам да ям, но... вече съм 47 кг. !! Още два и съм готова за морето!!
Дани, и мен ме мързи, ама като чета какви са ви добри децата - и още спят по това време и реших, че трябва да разваля малко идилията и да се оплача от моето Twisted Evil! Лора е като кокошките - само да се съмне и почва да кудкудяка, за да ме събуди! А после цял ден - на два часа будни - половин час спи, ама майка й да я приспива, че да може да я дърпа за обиците, да я дере по лицето и да я скубе за косата! Много ми е лошо детето, ама много си го обичам  Blush!
Дриймската наистина от много време не се е появявала - кой носи Димана като се разхождате  Laughing?
И Dusheto го няма? И Ралка, и mamajeni и Нети и ...о-о-о-о-о - не мога да ви изброявам всички - май много зачезнахте!!!! Ще го приема лично - да внимавате! Honey, например - вече е така  #Silly от игране на игрички по цял ден, а не се сеща за нас   Wink!!!! Айде да не ви разконспирирам всичките - кажете си какви ги вършите, че ми омръзна да говоря в милилитри, килограми и сантиметри!

# 258
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МАМЧЕТА !

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИЧКИТЕ МАМЧЕТА И БЕБЧЕТА!

Аз гледам да се възползвам максимално, докато свекърва ми си е вкъщи, че имам един проект за завършване и всеки ден тичам до

Биологическия. Добре се гледат с Яна. Само където много я гушка и при най-малкия рев тича при нея, а пък бебка се е понаучила и гледай

какво става и какво ще ме чака като си свърша работата Sick

Bubche и другите мами, които си правят вкъщи пюренцата... само бяло месце ли слагате в месните пюренца или и от червеното Rolling Eyes

Видях, че коментирате гърнетата... ами откакто Яна не е вече само на кърма , забелязах, че й е много трудно да се изака в памперса

и започнах да я издържам на гърненцето, не я оставям да седи, защото не е много стабилна все още и процедурата трае около 2-3 минутки

И аз гледах Искрен и стискам палци да продължи  fingerscrossed

# 259
  • Някъде там...
И мен ме е налегнал някъв мързел и нито ми се чете, нито пише.
Сигурно е от пролетното настроение и хубавото време newsm78.
Сега използвам ,когато Вики пие мляко , та да почета и се оправяме и излизаме.
От днеска сме на кухнята и отивам първо да му взимам манджорното и сядаме на кафе Twisted Evil

Айде лек и усмихнат ден! Heart Eyes

# 260
  • у дома
Pepper, а Dusheto най-вероятно е заминала, ще чакаме включване от странство  Mr. Green

# 261
  • София
 Embarassed хрумна ми предложение за новата тема   Embarassed Пролетно слънце пече малкото Августинско мече!

преди малко забравих, да  Shocked miss_74  Shocked аз съм изумена?! Как може да каже, че детето е "тежичко"

Blue  smile3501 сигурно си много щастлива newsm10

Ние още си нямаме зъбче, а само нервно бебче

# 262
  • София
Нори , чудех се къде си и ти, а то - по БФ задачи Wink Hug
miss_74  , какво стана с майката и бебето? Rolling Eyes
Pepper, радвай се че не си видяла Ивчо в целия му блясък  Mr. Green
 А някой чул ли е нещо за 4тото от 4-ризнаците?

# 263

А някой чул ли е нещо за 4тото от 4-ризнаците?

По новините казаха че е починало и то. Cry

Днес ще излезем по-рано на разходка и ще ядем пюрето навън,че времето е страхотно и да не изпускаме слънцето.
Блу   smile3501 на НИя!
Лек ден на всички.

# 264
Привет и от мен!
Деница току-що заспа и използвам времето да почета малко. Като стане излизаме навън.
Cveta80, обръщам се към теб, защото видях, че споменаваш Осанит, откъде се снабдяваш с него? Може ли да се купи от България или е от чужбина? Аз питах в една аптека и след като се обадиха за справка се оказа, че не са чували за него. Отговориха ми, че май-не е регистрирано лекарство у нас.  Thinking
И ние още нямяме зъбче, макар че прозира през венеца. Но пък си имаме признаци за зъбоникнене- Деница е нервна, понякога има температура, има разстройство и от време на време повръща. Но не е болна. Освен това от три дни се пробужда през нощта и проплаква. Давам й бибата  baby_neutral и след малко мирясва, но на мен това не ми се отразява добре. Направо им съчувствам на мамите с неспящи деца. Аз до сега не знаех какво е да ставаш през нощта, ама вече знам.
Ние сме в отбора на малобройните мързеливи бебчета. Деница се обръща от гръб по корем, но обратно не се сеща и почва да реве със сълзи, докато не я обърна. Но пък за сметка на това обича да си играе седнала.
Извинявайте, че стана дълго, но така е като не пиша често.
Слънчев ден на всички и приятни разходки! Hug

# 265
  • варненка от София
Хоп, привет и от нас.
Ние все още се разхождаме по пижами и скоро не виждам да се оправим и приведем в приличен вид. Може би треска ни тресе, защото днес за сефте ще се сблъскаме с месните пюрета.
Няма да съм многословна, по желание на blanc пускам снимки от вчерашното рандеву.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102548&view=1&photo=81

albena_vlady Osanit е швейцарско хомеопатично лекарство и съответно го има в Швейцария, Германия, а може и в други европейски държави, но в България за съжаление още го няма.

Хайде чао за сега

# 266
Здравейте:)
Само искам да се похваля, че пак очаквам бебче. Тоя път ще е ноемврийче:)
Много целувки на всички Heart Eyes

# 267
gybka111 ЧЕСТИТА РАДОСТ! Желая ти лека бременност и много късмет! Hug

# 268
  • В ЛЮтеницата
gybka111, евала на смелостта! Да ти е честито   bouquet! Леко бременеене и здраво и добричко детенце през ноември!

# 269
  • София
Здравейте:)
Само искам да се похваля, че пак очаквам бебче. Тоя път ще е ноемврийче:)
Много целувки на всички Heart Eyes
Hug Heart Eyes Peace Честито! Лека бременност! Peace
Аз точно се включих да се похваля, че сестричката на Ивчо се отлага - бях се уплашила след 10 дневно закъснение Crazy

Общи условия

Активация на акаунт