На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 055
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • София
gybka111, браво! Много се радвам!  smile3501 Направо се просълзих!
Леко бременеене и прекрасно бебче през ноември  Hug

# 271
  • гр.Добрич
Гъбка111, браво за куража  bouquet

Марулка, разгледах снимките и умрях от смях. Ина е много нападателна. Laughing
Мами, като гледам май само аз обличам Ивчо дебело. Още ходи с космонавта.
И той стана невъзможен - пстоянно ръмжи и никак не му харесва - нито в столчето, нито легнал, направо ужас. А доскоро беше едно добро дете. Sad

# 272
МНОГО, МНОГО ЦЕЛУВКИ ПО ТУМБАКАТА НА ГЪБКА111.
Чудех се вече, кога ще се престрашиш? Всички много се радваме за теб, ти го знаеш! Лека и безпроблемна и нека повлечеш крак за тези, които желаят и те.
Какво ще се пада бебчето на моята Нори, в случай че се вземат със Сами??? Joy

# 273
  • Sofia
gybka111, честито и евала!
Хайде всички, на които им закъснява бързо по един тест за бременност Mr. Green да не е самотна Гъбка 111 при ноемврийките
Явно има нов грип- мързел за писане, който и мен ме е налегнал.
Блу, браво на Ния! Димана още я мързи да седи, а вие вече колело ще подкарате. От вчера като я сложа да седне и веднага започва да си примъква дупето и да си легне. Като не й се седи, да си лежи - сега й е паднало Mr. Green
Пеперче, Дриймс е на гости на мама и Димана остана самичка. Сега аз трябва да е дондуркам на ръце. Дриймс, идвай си по-бързо!  Hug
Иначе с Найа, Гого и други майки на малки и големи дечица се виждаме в парка Света Троица. Който иска да заповяда!

# 274
  • София
gybka111 - честито и лека бременност!  bouquet

Момичета от снощи сме много кисели, а от сутринта има лека температура, сополи и е много неспокоен Sad Дано да е от зъбите, ама може и да е настинал. Дадох Панадол и сега се гушкаме, защото не е спал  Sad Sad Cry

# 275
  • София
Гъбка,честито,мила Heart EyesДано да сте много щастливи,здрави и да се обичате все повече и повече.Дръж ни в течение на нещата,аз лично ще се радвам да преживея тези емоции пак,и то чрез теб Peace Hug
Момичета,ако има още предложения за заглавие,казвайте Peace
Аз днес по спешност бях на зъболекар след една доста кошмарна нощ.Пак ще пиша после,но сега ми е голяма лудница Crazy

# 276
Здравейте и от нас!
gybka111 честито и лека бременност и добре дошла в клуба на породените деца  Grinning
И моя малък мъж вече не е кроткото бебе, което беше. Откакто разбра, че може да стои и по друг начин освен легнал е нещо страшно. Изобщо не желае да лежи. От два дена вече седи почти сам, мога да кажа даже, че е доста стабилен. Честно казано отдавна чаках този момент.
Elen@ искам да те питам дали си тренирала волейбол, защото те видях на снимките от срещите и ми се виждаш много позната.
Я вижте сега какво означава многодетна майка http://www.dalliya.narod.ru/3.html

# 277
Gybka111 да се присъединя и аз към пожеланията за леко бременеене Simple Smile
Възхищавам се на смелото ти решение! Simple Smile Браво!

и на мен ми закъснява, но... стана вече 15 месеца Wink
няма как да съм бременна тоест, но ако случайно съм изобщо няма да се се замисля, а ще го задържа (макар че ми се искаше по-голяма разлика)

# 278
  • София
  Gybka111 честита бременност и от мен  Simple Smile
  Хубава разходка си направихме, но малко се намръзнах.
  А тази снимка с шестзнаците е много готина. Още докато бях бременна редовно ми я пращаха - А те просто искали трето дете  Simple Smile Така че сериозно ще се замисля някой ден ако искам още едно бебче  Wink

# 279
Ние пак сме на линия. Днес ми е един мързелив ден и не ми се прави нищо. А ако знаете колко работа имам само.
Marulka, благодаря за информацията.  Hug Вероятно ще търсим нещо друго за зъбоникненето. Между другото, много хубави снимки. Хубаво е да имаш с кого да излезеш на разходка. Аз за съжаление нямам компания и се разхождаме самички с Деничка.
Gubka, честито! Леко бременеене!
Засега е това, довечера, ако мога ще се включа пак.

# 280
gybka111 Бравооооо Simple Smile
и аз искам пак Simple Smile
Йоана пак вдигна температура.Ходихме на лекар и каза че едното и ушенце е зачервено.Предписа капки и Панадол.Дано се пооправи.Иначе сега е весела и дива.Хайде този път съм за кратко.

# 281
Gybka111 честито и от мен,браво за куража и леко бременеене   bouquet Peace
Леле момичета,голям заплес съм Close,наистина съм направила грешка,даже и не съм си проверила поста  Twisted Evilкилограмите са 7,900#Cussing outно аз твърдо съм решила да си сменям педито и през м. юни ще го направя Laughing
Blanc нещо си се заблудила,ние живеем отделно /на квартира/,понеже много се обичаме със свекървата  Mr. Green,мисля че при свекъра си отиде Ани 78,ако не греша  newsm78
Elwing мила няма все още с какво да се похваля /единственото хубаво нещо е че излезе от кома/,предстои и трета операция /сега пък имало гной в черния дроб/,абе на нея са и останали само едни очи и в момента се захранва като бебетата,бебето не наддава и още е в кувьоз,абе гадна работа,вече 3 месеца са в болницата,надяваме се след тази операция всичко вече да е ОК.
Ставам,отивам да правя каша,напук на педито  Twisted Evil

# 282
Аз за съжаление нямам компания и се разхождаме самички с Деничка.
albena_vlady ,а ти от кой квартал си? Защо си нямаш компания? Аз доскоро бях самичка и затова знам колко е скучно - ако си близко до мен или някоя друга мама може да организираме разходките си заедно.

# 283
Честито на Gybka111-лека бременост и едно прекрасно бебче през ноември

# 284
Здравейте, момичета. И мен ме е хванал мързел спрямо писането във форума и от време на време само кротко ви 4ета.Но - не се сдържах след новината от ГЪбка HugИскам да кажа едно голямо Честито  и то мен HugЖелая ти да изживееш една прекрасна ,безпроблемна и щастлива бременност.А през ноември-да се радваш на здраво беб4е Heart Eyes
Хайде- по -къ сно обещавам да пиша и по  същество Wink

Общи условия

Активация на акаунт