💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 57 290
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 30
Харесвам определено, Мартин и Добрин. Тук ги обаждат,наричат ги как ли не,но според мен играят играта много добри
Но моят любимец е Павката. И не за друго,а защото изцяло си промених мнението да тагуираният рапър.И искам той да иде на финал от изолатора
Знам,че няма шанс през Раду, но определено го харесвам повече

# 31
Благодаря за новата тема - систематизирана, подробна и с изчерпателна информация 👍🍀

Кратко и ясно за най-големият дефицит у продуцентите и някои от участниците - ЧЕСТНОСТТА!
https://www.facebook.com/share/r/1AoMCWGug1/

# 32
Мартин, Добрин и Крамарска обикалят училищата и надъхват децата да спортуват. Имат видео в тубето в каналът си. Това е много хубаво и позитивно.

Верчето не е случайна....

# 33
Мартин, Добрин и Крамарска обикалят училищата и надъхват децата да спортуват. Имат видео в тубето в каналът си. Това е много хубаво и позитивно.

Наистина това е ползата от героите на Игрите,
както и на Димитър благотворителните мероприятия!

# 34
Нищо не е случайно

# 35

Ни знам дали са се познавали преди ИВ,но да вземе да я подготви както трябва,че ще е за подигравка в сезон 7

# 36
Благодаря много за темата на двамата автора и за отговорността да продължават да се грижат за нея въпреки всеобщото разочарование от сезона.
Като прочетох, че Мартин и Добрин са посетили училище си казах, аха кризисният ПР се е задействал. После се упрекнах, че съм толкова мнителна реших да видя клипчето. Надъхване на децата да спортуват не видях, по-скоро беше реклама на игрите, а най-вече беше възможност да се снимат с някой известен, но пък може позитивната кампания да е останала извън кадър. Сега ми стана интересно какво точно е правил Мастагарков в неговата кампания.

# 37
  • София
Каква тишина тук в седмицата преди финала Simple Smile
Дяволо,Сони-перфектните домакини,благодаря от сърце!
И моят любимец Стан на корица!
По анкетата -имам си някакви фаворити,но не ги виждам финалисти,та само Гешев погалих.
И към двамата напуснали през седмицата играчи съм положително настроена и им пожелавам Успех в живота!
Почувствах се замислена защо така се прекуца сезончето...
Отлично подготвени физически хора,а нямат хъс,не мислят,страхуват се от ефектни ходове.
Изглежда липсата на житейски опит си казва думата.Кои играчи притежават някаква харизма,внасят съдържание,казват нещо смислено-по-възрастните.
Извикали някакви 20-годишни хлапетии и очакват да им правят рейтинга.Няма как да се случи.
Дори и великите стратези-дуото подскачат,подскачат и наложи ли се да мислят,стигат до идеята за саботаж.
Вкараха си сами троянския кон Гешев  и започнаха да правят глупости,та се наложи боговете да го извадят в другото племе.
Голяма детска градина си спретнаха.Сега нека да си сърбат попарата.
Какво следва?
Ами похвалиха си децата,подариха им играчки,дадоха им парички( по равно,за да не се сърдят),сега остава да се напапкат на резиденция и да им връчат чека.
И за чичкото и баткото конкуренти се погрижиха.На единия му се караха,че е дебел,а другият го затвориха на тъмно да психяса.

# 38
Тишина, щот' мижав интерес!
Игри с предизвестен край!
Саботажи от мишки с глупави участници= Мартин и Добрин.
Еми какво да му коментираме, горчивия привкус в устата от очеИзавадното бутане и закриляне на Витомир?!

# 39
Ралица от четвърти сезон и приятеля и Венци очакват дете. Да им е честито.

# 40
  • На Изток от Рая
Благодаря отново за прекрасната тема и положеният труд!
Моите любимци от началото до сега си остават Раду и Анджи. За жалост се очертава нито един от тях да не е финалист от топ 3
Ралица за това сигурно е отказвала кастинг битки и отказва да влиза в AS, работили са за бебе и ѝ предстоят къде, къде по-хубави, щастливи и запомнящи се моменти.

# 41
  • Буркина Фасо
то пък една ми ти работа ... Smiley

# 42
Брей, всичко копират от Марти,сякаш той се е родил научен 🤡. Много надуто момче, ще се пръсне направо, и с тая несменяема идиотска усмивка 🤮

# 43
Мартин дали ще вади черния печат днес за капитан?

# 44
  • Stockholm
Според промото Димо така мазно говори на спечелилите Териториалната, че ми е съвсем ясно кои са.

А за Стан изобщо не ми е жал. Имаше един момент, когато можеха с Гешев да обърнат играта, но му беше по-важно да драпа към Мартин, въпреки явното унизително отношение. И не са виновни Мартин и Добрин, а останалите, които не ги пребориха дружно.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 20:26 от silsto

Общи условия

Активация на акаунт