💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 585
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 45
На видеото Стан пак прави свирки на Мартин (защо няма драйфащо човече?)

# 46
Продукцията определено е решила да се подиграе с Мартин . Като дават  разказите му за предната игра той има  вид на самозабравил се шут --комично е как обяснява , че Стан го копирал на всеки елемент . Големият иноватор е открил как се минават обръчи , Тарзан , копира му техниката на хвърляне . Уверено и самодоволно приключва “Дааа ,  Стан не можа да разгадае сентенцията . Ще спя една идея по-спокойно” .  Мартин излезе образ и продукцията бързо го надуши да си направи интригата.

# 47
Предлагам една игра, да пием всеки път, когато Мартин се самопохвали за нещо JoyJoyJoy

# 48
Станчо е сръбвал от Димовото.

Анджи скача, скача и днес вече и тя маже филиите на опосумите.

# 49
Добрин сигурно е водил епизода с кастинг битката. Как си разказа, че той е упътвал Вера през цялата игра. Пък Димо честния и справедливия сигурно е чел етикети на разни бутилчици.
Виолета може да е всякаква ама не е толкова тъпа, за да не може да си подреди плочките
Гнусно е вече.
Раду и Павел💚💚💙

# 50
Предлагам една игра, да пием всеки път, когато Мартин се самопохвали за нещо JoyJoyJoy
Аз толкоз не мога да нося ,ще се докарам до алкохолна кома 😜

# 51
Аз толкоз не мога да нося ,ще се докарам до алкохолна кома 😜
Единствения начин да се изтърпи това мъчение за гледане и слушане Joy

# 52
Толкоз много пиене няма в кварталния магазин Simple Smile

# 53
Аз с ново чудене идвам... В предишни сезони коментирахме кой е най-привлекателен мъж и жена и прочие и прочие. Пък сега.. Нищо. Grinning Разочарована съм.

# 54
На видеото Стан пак прави свирки на Мартин (защо няма драйфащо човече?)

Чак толкова позитивизъм ми идва в повече! Те го плюят, а той си мисли, че дъжд вали

# 55
Станчо е сръбвал от Димовото.

Анджи скача, скача и днес вече и тя маже филиите на опосумите.
Анджи е умно момиче и прозорливо. Станало й е ясно, че срещу ръжена , т.е. богопомазаните, не се скача... 🙄

# 56
  • София
Ще се пропием одма Laughing

Стан съветва Маги да мине към коалицията и да зареже Микяй...Сега е ред Микяй също да реши да мине към коалицията и то какво ще стане, няма кого да номинират.. Laughing
Днес ли ще се сливат?

Благодаря за темата, Дяволо и Сони! Wine Glass

Аз с ново чудене идвам... В предишни сезони коментирахме кой е най-привлекателен мъж и жена и прочие и прочие. Пък сега.. Нищо. Grinning Разочарована съм.
Дай предложение Sunglasses

# 57
Има две романтични линии в сценария, едната е ясна МиД в основните игри и РиП в изолираните Joy

# 58
Какви са тези лирични отклонения и анализи днес? Толкова скупен епизод без никакво развитие не помня.

# 59
Какви са тези лирични отклонения и анализи днес? Толкова скупен епизод без никакво развитие не помня.

До края мисля че само такива ни очакват. Единствената загадка е Мартин или Добрин ще е победителят. За който се интересува де. ..и догледа до края

Общи условия

Активация на акаунт