💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 57 597
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 60
Айдее Черния печат Joy

# 61
По-тъпо вадене на армаган не е имало в историята на игрите Joy императора е истински иноватор и пионер за пореден път Joy ох не мога, трагикомедия гледаме Joy

# 62
Видеото на Стан беше толкова празно и безсмислено, колкото и участието му.

При зелените в крайна сметка отново се разделиха на мъже и жени, след цялата предходна драма😆

Маги дано не отиде там, където си помисли.
Мартин разказва историята на тоя печат, все едно реч в парламента декларира.

Микяй все още си мисли, че е част от някаква коалиция. Общо взето цирка продължава😆

# 63
Изпуснах защо Мартин извади печата точно сега? Да се изгаври с Мики ли?

# 64
  • На Изток от Рая
Мартин го изкара този печат колкото да се каже, че го е ползвал, а Микяй за благото на коалицията, цял сезон се вреше в ъгъла

# 65
Мен ме хвана яд за тояпеечат. Трябваше да го изкарат някъде измежду играта за да е интересно в стил Андрей С3 и двете саби... Не последната седмица.

# 66
  • гр.София
Хаха,Анджи казва - вчера денят беше много успешен. Пък загубиха човек.
Стан няма шанс да го харесам. Толкова глупотевини свърши в играта.

# 67
Изпуснах защо Мартин извади печата точно сега? Да се изгаври с Мики ли?
Е, много ясно Joy с това се захранва

# 68
С тази постъпка ми стана напълно противен. Мега грозно и детско държане, въпреки че е на 25. Опротивя ми още повече. А на Микяй за момент му стана приятно. Много неприятна личност и това всеки го осъзнава освен малките деца, за които тези двамата са велики супергерои.

# 69
Ще бъде доста интересна Капитанската утре между Мартин и Гешев-двата титана.

# 70
Ще бъде доста интересна Капитанската утре между Мартин и Гешев-двата титана.

Още един финал преди финала.
Първият беше между Светлин и Добрин.

# 71
  • На Изток от Рая
Мен ме хвана яд за тояпеечат. Трябваше да го изкарат някъде измежду играта за да е интересно в стил Андрей С3 и двете саби... Не последната седмица.
Ако някой им се беше опълчил-да, ама те всички мълчаха със сведени глави и не сме еха да направят преврат и реално този печат се обезсмисли

# 72
Топ идиот е тоя Мартин. Самозабравил се инфантил и като вкарва едни паразитни думи си мисли , че е много дълбокомислен. Просто момче.

P.S И малките деца едва ли са толкова впечатлени. Ще им показвали слайд пъзел как се реди -колко ли часа са го редили пред децата, защото в игрите им беше мъка. А имаше толкова стойностни играчи този сезон и на финала шута.

# 73
Лекенце. Ако не унижи коалиционния партньор Микяй, няма да е Екзекутор. Прекалено го четкаха всички, учили от него, искали той да им отнеме....грошовете, направо ми е неудобно да ги слушам.
Иначе грошове имат за два сезона.А и доста злепостави Добри, ако не бяха толкова влюбени, щеше да има семеен скандал.
Най-вероятно Мартин ще вземе парите и победата, но ще е може би най-нехаресваният шампион.
Определено съм за Гешев. Мъжкар, едва ли ще се наведе да му целува пищялите, ако загуби. А ако спечели, тръгва си без много емоции от арената. Кефи.

# 74
Императора се натресе на елиминациона с Гешев. Дали продукцията ще изненада и няма да пусне такава утре?

Общи условия

Активация на акаунт