💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 798
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 225
Гешев е жив пример колко е вредно гладуването и уяждането. Дано не се увреди нещо. Игра като за Мартин. 15 обиколки Гешев може да умре при тези препятствия. Не ми е жал за него- достатъчно мля на глравите на момичетата за люлките, но все пак е много преднамерено. От агитката на останалите съм единствено за Павката, но знам, че е невъзможно. Просто беше нов образ. Деси, Калоян може и да те харесва. Млади хора са и доста време без партньори.

# 226
  • Sofia
Е добре де, колко пъти ще гледаме едни и същи игри, направени като по калъп за маргаринчо? Разтегне два пъти пергелите и мине трасето! На жените вагонетки по 800 кг. и тежки варели, а на императорчо бягане и редене на кубчета. За пъзели знаем, че не го бива, и затова само темпови игри до края ще гледаме. Че нали "победителят"!

# 227
Леле за Калоян нивгаш не бих се сетила да го имам за секси , виждам едни щръкнали ушички и нос. Куклата на куку малко ми напомня.Joy

Сгига деее.... Виж какво секси сладурче е... Лигите ми текат по Калоян Heart Eyes

# 228
Наближава сливането и всички от Храбрите вече се бутат да играят с М и Д.

# 229
Умникът не се сеща да почне отзад напред Joy

# 230
  • Варна
Толкова досаден Димо, че не се търпи.
Страх го било за Гешев на люлката, ама да бяхте дали варели за дърпане, 😃
Гешев е преял наистина,
Няма ли да престане с тоя император 🤮

# 231
Мартин явно не е гледал точно тоя епизод, за да се подготви. Чакам да видя колко време ще му отнеме да анализира ситуацията, като е толкова адаптивен и хитър

# 232
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мартин никога не е бил умник, само самочувствието му е като на такъв, ама е имитиращ продукт.
Димо даже му подсказа как да си слага плочките, обаче и това не помага. Явно не я е гледал внимателно тази игра, да си открадне ноу-хау.
Иначе играта е страшно скучна с тези хиляда повторения в първата част, дори задрямах по едно време. Няма ли днес да е и играта на Павел и Раду? Че няма да мога да издържа още толкова минавания на трасето и от тях.

# 233
Айде бре Гешев , в теб ми беше надеждата да  опукаш Мартин

# 234
Леле за Калоян нивгаш не бих се сетила да го имам за секси , виждам едни щръкнали ушички и нос. Куклата на куку малко ми напомня.Joy

Сгига деее.... Виж какво секси сладурче е... Лигите ми текат по Калоян Heart Eyes
В тяло е най-добре сложен Калоян от участниците в този сезон. В лице има какво да се желае, но ...става. Като цяло от всички (в този сезон мъже) е най-секси или да кажем привлекателен за мъж. То аз и Борисенко харесвам , какъв хубав гръб има само-триъгълник...ммм)) След тях е Раду и ...повече няма за плакнене на очите. То и затова ми скучно сигурно, аз така...
Най-красив и секси за мен е Юлиян от всички сезони. След него е Морунов, после Георги (ама типично за повечето плувци имаше удължен много торс, иначе в лице   е супер), Вайс излъчваше мъжественост по някакъв свой си начин и привличаше (поне моя вкус). Рълев и Мастагарков също по свой начин привличат вниманието на моето око ...Е...кой от този сезон считате външно за най-привлекателен мъж.За жените за мен поне определено е Крамарска.

# 235
Мартин явно не е гледал точно тоя епизод, за да се подготви. Чакам да видя колко време ще му отнеме да анализира ситуацията, като е толкова адаптивен и хитър

А, гледал го е, но не е преговорил играта с точния грамаж на топчето🙃🤣
Ами просветлението на Мартин обикновено се случва след невинно подсказване от Димо😉Справка: сентенцията с комара. Вече чухме веднъж “…дали Мартин ще се сети откъде се започва реденето на плочките…” Ако трябва и втори път ще се повтори от Димо това, трети..Вярвам че и Гешев слуша😀

# 236
  • Варна
Мартин никога не е бил умник, само самочувствието му е като на такъв, ама е имитиращ продукт.
Димо даже му подсказа как да си слага плочките, обаче и това не помага. Явно не я е гледал внимателно тази игра, да си открадне ноу-хау.
Иначе играта е страшно скучна с тези хиляда повторения в първата част, дори задрямах по едно време. Няма ли днес да е и играта на Павел и Раду? Че няма да мога да издържа още толкова минавания на трасето и от тях.
Те Павел и Раду като са сега само двама може и да не им дадат игра.
Чак в последната седмица може би
Не, че знам кога ще. Май казаха другата седмица,че свършват

# 237
В Промото даваха ,че Гешев пада лошо от люлката на смъртта ,аз не видях това.

# 238

Ето това е определението за МиД. Може да спечелят, може да правят каквото искат, да говорят, да си се фукат но винаги ще бъдат имитиращ продукт.  Никога оригинал.
Смотаняци.

# 239
Браво на Сашо Кадиев за поредната победа. Поклон 🧎🏻‍♂️‍➡️ Trollface

Общи условия

Активация на акаунт