💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 804
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз гледам доста назад, обаче да кажа това момче с очилата е многоо противно, още от вчера ми е ужасен. Дано някой го елиминира!

От вчера?! Joy Ех, невинни душици!

Какво стана, взеха ли си поредната победа отбор Мазни? Не гледам вече.

# 481
Браво на Анджито👏👏👏
Калоян- не ме учуди. Очаквано представяне.
Абе не е невъзможно да обърнат резултата...

# 482
  • На Изток от Рая
Добрин ме впечатли, ама може Гешев да е посвалил малко кила на стопанството, щом така го мяташе😀

# 483
Маги вряка сякаш не й е в борбата силата.

# 484
Ралица групости ръси и ги гъбарка, а  двамата  топ идиоти доволни Simple Smile Наистина е смешно.

# 485
То оставаше Маги и Микяй да не вземат точки.  Неравностойна битка.

# 486
Браво на Ралица. Страхотна реч.  Ама как не ги е срам зелените банки, а? Патос, вдъхновение. Страхотна. Овца.

# 487
Аууу, каква изненада! Игра за борци и да се надяват Силните на победа, хахахаха. Я да беше игра с танци, щяхме да видим кон боб яде ли.

# 488
  • София
От устата та Мартин не излиза нито една добра дума - само ехидни коментари и високомерни подигравки.

# 489
  • София
Това вече стана негледаемо. Отврат.

# 490
През цялото време треперех да не сгънат неправилно врата на някого. Тъпа игра.

# 491
Отвратителни са синхроните на Мартин. Защо не ги съкратят малко?

Напълно си заслужиха червените победата. Не са само двамата МиД-а там, постараха се всички. Сори, ама зелените никакъв хъс. Калоян все нещо му се случва и все не се получава. Ама иначе е много силен де. Гешев вече трудно мърда. Десислава и Пелипенко- никакъв хъс. Как да спечелят? 8:2 не е малка разлика, че да бъде все нагласено....

# 492
От устата та Мартин не излиза нито една добра дума - само ехидни коментари и високомерни подигравки.
Е как - отбеляза колко много за четкали егото на Микяй и че няколко пъти са го похвалили. Микяй трябва да се чувства като докоснат от боговете. Това Мартин и Добрин да те похвалят си е най-важното в този сезон.
Сега виждате ли защо са избрани за треньори

ПП Имам чувството, че тук сме като съпорт група от този ужасяващ сезон на предаването. Още една седмица от тези глупости и наистина ще ни трябва терапия

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 21:41 от outcast

# 493
Какво си мечтае Гешев за грошовете на Мартин? Като че ли щяха да му ги дадат. Там наградата щеше да е да му вземат храната сигурно, че да влезе по-бързо във форма

# 494
Какво си мечтае Гешев за грошовете на Мартин? Като че ли щяха да му ги дадат. Там наградата щеше да е да му вземат храната сигурно, че да влезе по-бързо във форма
На това се изсмях с глас Joy
Пелипенко си имаше хъс, но Анджи не пуска.

Общи условия

Активация на акаунт