Спешна контрацепция

• 623
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Наложи се да пия Ескапел на 19 миналия месец,като след това цикълът ми подрани с 9 дни т.е настъпи на 27-ми .По календар , трябваше да е на 04.12 Вървя 5 дни ,като днес е 6 ден и се предполага ,че трябваше да спира ,но напротив става по -обилен . Пих калции и витамин С. Дали на някого се е случвало и е възможна реакция от хапчето?

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:04 от Dobriana32

# 1
  • София
Да, възможно е до колкото знам както и да Ви подрани също. Ако продължава кървенето се консултирайте с лекар.

# 2
Здравейте. Наложи се да пия Ескапел на 19 този месец,като след това цикълът ми подрани с 9 дни . Вървя 5 дни ,като днес е 6 ден и се предполага ,че трябваше да спира ,но напротив става по -обилен . Пих калции и витамин С. Дали на някого се е случвало и е възможна реакция от хапчето?
аз ли нещо не схващам или вие не може да смятате? 19-ти този месец е след 16 дни. Ако ви е е дошла менструацията на 19.11 днес няма как да ви е шести ден?

# 3
Здравейте. Наложи се да пия Ескапел на 19 този месец,като след това цикълът ми подрани с 9 дни . Вървя 5 дни ,като днес е 6 ден и се предполага ,че трябваше да спира ,но напротив става по -обилен . Пих калции и витамин С. Дали на някого се е случвало и е възможна реакция от хапчето?
аз ли нещо не схващам или вие не може да смятате? 19-ти този месец е след 16 дни. Ако ви е е дошла менструацията на 19.11 днес няма как да ви е шести ден?
Аз съм объркала месеца . Редактирах поста

Общи условия

Активация на акаунт