VIP АГ варна

• 97 824
  • 803
  •   1
Отговори
# 60
Не съм раждала,но ме оперира януари доктор Жоро Георгиев и доктор Николов./анестезиолог Йовчев-супер е и  той/.От престоя си в тази болница за никой лекар не чух лоша дума,всички се отнасяха много добре с пациентите.
Само  акушерките и санитарките са по  кривички.Познайте защо?

# 61
Здравейте, аз също ще раждам при д-р Герогиев на ВИП етажа , но искам нормално и се моля да няма усложнения. Искам да попитам мамите раждали там , какво трябваше да си носите за вас и за бебчо ? Разбрах че трябва дрешки за бебка ?

# 62
Носиш задължително само памперси. Аз бях взела дрехи за бебето, крем за дупето, хавлия за след баня. За теб - превръзки, тоалетни принадлежности, монети за ТВ.

# 63
родих във ВИП през ноември 2006 секцио. бебето не беше при мен 3 дни и тогава са го повивали с техни пелени. след като ми го донесоха вече го обличах с мои дрешки (или пелени ако искате да се повива в началото). носех също памперси(те са задължителни), козметиката на беба(шампоан, олио, крем за подсичане), хавлийката. 

# 64
Аз искам да попитам тези, които не са били със секцио, кога сте изявили желанието си да сте на VIP - етажа: при приемането непосредствено в хода на раждането или преди това?

И мен ме интересува това, както и дали трябва непременно да има уговорка с лекар?

# 65
Раждах там преди 6 месеца. Бях с пълна упойка, но не сме я обсъждали понеже секциото беше по спешност и нямаше време за това. След като те изкарат от операционната, те оставят 24 часа в реанимация. От упойката излязох много лесно, нямаше гадене или някаква болка в гърлото, както някои други мяйки се оплакват. Сутрин и вечер бият обезболяващи, но ако си поискаш и по друго време, мисля че не е проблем. Първите 2 дена ме болеше операцията само докато се мръдна малко, но постепенно болката отшумява. Най-много боли, когато те изправят и те слагат в количка, за да те закарат от реанимацията до твоята стая. Две акушерки те надигат и успокояват през цялото време. После мъжът ми постоянно идваше и ми помагаше да ставам и да се разхождам, но за 2 дена се научих сама да стават от леглото като се подпирам. Отнемаше ми сигурно 5 минути, но в крайна сметка имаш рана на корема, която още не е заздравяла. Всеки ден идва терапевка, с която правех упражнения за раздвижване. След като се прибрах може още около месец ме наболяваше операцията, когато ставах и сядах. Но не някаква ужасна болка, а колкото да нопомня, че имам рана.
Желая ти леко раждане и бързо възстановяване след това.
Е и аз вече родих там. Bi-k е абсолютно изчерпателна,относно протичането на следоперативния период.Лично аз съм много доволна от всичко и всички, и безкрайно благодарна на д-р Танев.Нито за миг не съжалявам за избора си. Той,целия екип и бързото отреагиране допринесоха за това да сме живи и здрави с моето детенце.  bouquet

# 66
  • Варна
Здравейте! Бих искала да попитам майките раждали при д-р Танев за някои подробности свързани с прегледите при него:
1.В кой месец отидохте при него на преглед и заявихте желанието си той да ви изражда?
2.Какви документи трябва да му се занесат освен тези от консултациите досга, имам предвид за раждане по здравната каса какъв документ се носи и от лекарката водила ми консултацията ли да го взема?
3.След като отидохте при него той ли ви поема изцяло прегледите или трябва да се ходи и другаде?
Благодаря ви предварително.

# 67
д-р Мичев Peaceи аз ходех спокойно на 3 ден Flutter

# 68
Аз искам да попитам тези, които не са били със секцио, кога сте изявили желанието си да сте на VIP - етажа: при приемането непосредствено в хода на раждането или преди това?

И мен ме интересува това, както и дали трябва непременно да има уговорка с лекар?

Раждах във ВИП Окръжна. Желанието да съм във ВИП-а беше като ме приеха в болницата. Отидох на преглед и ме приеха - на другия ден трябваше да е секциото. Нямаше свободни стаи и трябваше да стоя в предродолна до обяд до като изпишат вече родилите. Д-р предложи да ме сложат втв ВИП - а за да не гледам в родилното и предродилна до като се освободи легло - и аз реших да остана там.

# 69
Здравейте! Бих искала да попитам майките раждали при д-р Танев за някои подробности свързани с прегледите при него:
1.В кой месец отидохте при него на преглед и заявихте желанието си той да ви изражда?
2.Какви документи трябва да му се занесат освен тези от консултациите досга, имам предвид за раждане по здравната каса какъв документ се носи и от лекарката водила ми консултацията ли да го взема?
3.След като отидохте при него той ли ви поема изцяло прегледите или трябва да се ходи и другаде?
Благодаря ви предварително.
При д-р Танев отидох в седмия месец някъде. И заявих желанието си той да ме изражда (коментирахме нуждата от секцио и пр.)
Какво документи ти трябват той ще ти каже, първия път нищо не носих.
След като отидох при него не ми пое той изцяло прегледите. Уговорихме се да ходя всеки месец при него, а ако тръгна да раждам преждевременно от определената дата-да му се обадя (както и се случи). Останалите прегледи по ЗК си вървяха отделно, както и ЖК. Тогава (през 2005) той не работеше със ЗК и не поемаше такива прегледи. Сега не зная как е.

# 70
  • Варна
Доня Туфиня благодаря ти за изчерпателния отговор!
Ако някои има по пресни наблюдения моля да пише!
Аз искам да си преместя ЖК при някои д-р в АГ, но нямам никаква идея кой да е той и как точно става процедурата! Моля ако някои може да ми помогне с информация да пише!

# 71
Аз искам да си преместя ЖК при някои д-р в АГ, но нямам никаква идея кой да е той и как точно става процедурата! Моля ако някои може да ми помогне с информация да пише!
Аз също не знам каква е процедурата, само знам, че е възможно. Ако личният ти лекар не знае, би могла да се обадиш в РЗОК и да ги попиташ (след като вече си избрала новия лекар, естествено).

# 72
lolii аз родих секцио при д-р Танев на 9 април и имам доста пресни впечетления. От Бургас съм,но понеже тук условията са ужасяващи реших да родя във АГ Варна. Една позната ми препоръча  д-р Танев и ми даде неговите координати. Обадих му се,когато бях в 8 месец и си уговорихме среща. Преди секциото съм ходила 2 пъти,в началото и в края на 8-ия месец.
Като документи не ми е искал нищо особено,само това което ти го дава по принцип наблюдаващия те лекар. Ако се насочиш към д-р Танев, спокойно можеш да му звъннеш, да се срещниш с него и да го попиташ как стоят нещата,ако искаш той да ти води ЖК.Уверявам те,че е изключително внимателен и отзивчив.
А между другото от това,което съм чувала за докторите в АГ си мисля,че който и да избереш няма да сбъркаш. Изключителни професионалисти! Добри отзиви съм чувала и за Мичев,Георгиев,Александров,но нямам лични впечетления

# 73
  • Варна
stef p и madlen благодаря ви за отговорите!

# 74
Аз родих при д-р Георгиев на ВИП , ако някой има въпроси насреща съм ?

Общи условия

Активация на акаунт