VIP АГ варна

• 97 879
  • 803
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
момичета имам планово секцио края на април за ВИП АГ разбрах цената че е 850лв
искам да ви попитам това за колко дена е ? на лекар плаща ли се отделно? аз съм си избрала лекар но мисля че влиза таксата за лекар newsm78 така ли е или бъркам
някви други суми трябва ли да се плащат????или това е за целия престой -850лв
благодаря ви предварително  bouquet

За 6 дни по 75лв, а останалите 400лв. са за избора на лекар!
Нищо не плащаш отделно, всичко си влиза в 850лв.!

# 271
благодаря!!! а за бебчетата какво трябва да нося ???док ми каза памперси и дрехички но какво точно и по колко бр не ми каза?

# 272
  • Варна
благодаря!!! а за бебчетата какво трябва да нося ???док ми каза памперси и дрехички но какво точно и по колко бр не ми каза?

Ами вземи си един пакет памперси, те акушерките идват и ти искат, определена бройка на ден за бебчо!
Дрешки вземи каквито ти си прецениш, повечко бодита, връхни дрешки, одеало, пелена, шапчица, чорапки,
вземи биберон, шампоан, крем за мазане, за подсичане!

# 273
lolii, благодаря.
имам още един въпрос относно лекарите в АГ - ВИП-а - кой се ангажира да поеме нормално раждане? от това, което чета, май повечето предпочитат планираните???

# 274
  • Варна
lolii, благодаря.
имам още един въпрос относно лекарите в АГ - ВИП-а - кой се ангажира да поеме нормално раждане? от това, което чета, май повечето предпочитат планираните???

Моят съвет е , като започне раждането и да отиваш направо на ВИП-а, за нормалното са по – важни акушерките!
Доктора ще е този който е на смяна!

# 275
И за нормално раждане може предварително да си избереш лекар и акушерка ,които да те израждат.

# 276
момичета имам въпрос може ли след планирано цезарово сечение в аг да си заплатиш само за вип стая.така и неразбрах трябват ли дрехи за бебето .

# 277
  • Варна
vesi188-вип етажа си включва всичко там си има родилна и операциона зала.Плаща се престоя и раждането.Дрешки ще ти трябват те ги повиват там но ти си носи памперси и  дрешки след като е при теб бебо ти ще си го обличаш.

Нека и lolii Hug да каже, че тя май по прясна от мен  Peace

# 278
  • Варна
vesi188-вип етажа си включва всичко там си има родилна и операциона зала.Плаща се престоя и раждането.Дрешки ще ти трябват те ги повиват там но ти си носи памперси и  дрешки след като е при теб бебо ти ще си го обличаш.

Нека и lolii Hug да каже, че тя май по прясна от мен  Peace

babaitka е права, точно така е! Дрешки ще ти трябват!
Май сме горе-долу по едно и също време с теб! Моя разбойник сега ще стане на 8 месеца!

# 279
мимичета ами трябва ли ми направление за ВИП или само картона от ЖК с изследванията newsm78
някакви други документи освен л.к трябва ли ми
че съм от Разград и няма кой да се разкарва и да ми ги носи
благодаря предварително  bouquet

# 280
  • Варна
мимичета ами трябва ли ми направление за ВИП или само картона от ЖК с изследванията newsm78
някакви други документи освен л.к трябва ли ми
че съм от Разград и няма кой да се разкарва и да ми ги носи
благодаря предварително  bouquet

Аз не носих нищо освен личната си карта и изследванията, направление нямах!
Те ти проверяват по ЕГН-то здравните и това е!

# 281
Някой раждал ли е във ВИП АГ Варна, нормално естествено непредизвикано раждане с епидурална упойка?

# 282
  • Варна
И аз се интересувам от същото ще следя темата

# 283
Момичета, кои точно лекари израждат във VIP АГ Варна, от прочетеното до сега разбрах за Николов, Георгиев и Танев, само те ли са или има и други?

# 284
Атанасов също.

Общи условия

Активация на акаунт