Бъдещи и настоящи мами в Чехия 3

• 24 626
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Това, разбира се, е най-разумно, но няма такъв вариант. Обезщетението при напускане, което трябва да платя, независимо по каква причина, е равно на брутната заплата за шест месеца, дори и да реша да напусна на втората седмица.
Както и да е, благодаря ти много.

# 256
Привет Hug

и тук днес беше доста хладно, дъждовно и ветровито. Прилича повече на есен,отколкото на лято

Ели, то това дето съм снимала е само част от нещата, които съм купила, остава ни само количка - спряхме се на Чико Трио Енджой и дреболиите за банята.

Маги Ник. - Елито те е посъветвала добре, аз съм на нейното мнение, докато не опиташ, неможеш да знаеш със сигурност, а има и друго, че някои може добре да живее с 18 хиляди, друг да не му стигат за нищо.
Относно училищата - не съм чувала в Бърно, до колкото знам в Прага има чуждоезични, те са частни колежи май
Пожелавам ти успех, пиши ни в крайна сметка какво си решила Peace

Момичета, май само аз си останах бременна тук, румито не се е появявала скоро...

# 257
  • София
Привет пак съм аз  ooooh!  мъж ми е вече в Прага та сега ме интересува колко евро е на час в интернет клубовете.Да видим как да се чуваме  Peace
Благодарности за отговорите   bouquet

# 258
Това и идея си нямам колко струва   33uu да пита те ще му кажат, а може и в хотела да има някъде пц с интернет... Ако има пц със себе си почти всички търговски центрове и бензиностанции имат безплатен такъв с карта  WIFI обаче трябва да му е пц то

# 259
  • София
Той е в някъква квартира и не носи с него pc, а през деня ще е на работа и неможе да го мъкне с него нон стоп, а в квартирата не се знае дали няма да хване "крака". Той ще се поразходи да пита къде има и колко пари е, ама и аз да питам ако е по на далавера с нет бързо да се ориентира и да търси  Peace

# 260
Не мисля че има разлика голяма, навсякъде ще е горе долу еднакво, тъй както писах има доста места с фри интернет, но със собствен пц да си  Wink
Ама колко време ще остава, че е наквартира а не на хотел Thinking
Ако доста да си вземе карта  като ПРИМА, но на водофоун, разговора до бг е 11кч минутата с ддс

# 261
  • София
Около месец ще седи, ами не е на хотел, защото фирмата там поема спането и явно така им излиза по евтино  Mr. Green и аз незнам да ти кажа то стана толкова бързо заминаването, че нищо не беше ясно то даже още не се знае за колко време  Cry  една седмица ще се ходи няма да се ходи  ooooh! и хоп за един ден паспорти и айде за Чехия.
И сега знам само, че е пристигнал и са се настанили и уж ще си купува тамошна карта за гсм и още не ми се е обадил  #Cussing out да ми каже какво, защо, как абе мъзка му работааа  ooooh!

# 262
  • Czech Republic
ЗДравейте мацки!

Отдавна не съм писала - нямам време, а и малкия не ме оставя на мира, голяма фога е!

В събота тръгваме за БГ, като искаме първо да отидем за няколко дни на Синеморец(вече уредих с миналогодишните хазяи). ПОсле ще видим нашите в Кърджали.

Ели вие това лято няма ли да ходите до БГ?

Ваня, Верка е голяма сладурана! Да ви ежива и здрава!  bouquet

Милена, много сладки неща си накупила - браво!

kimba77 и аз съм на мнение, че количките в БГ са по-евтини, така, че няма смисъл...

Маги Ник, тази заплата не е малко за жена тук, но имай предвид, че квартирите в Бърно са доста скъпи(освен ако не живееш с някой друг) - поне 8000-10000 крони ще отидат там, като сметнеш и храната, а ако вземеш и дъщеря си - разни помагала, едно, друго и няма да ти останат много пари. Ако бяхте двама(съпруг и съпруга), тогава си заслужава или сама но ако се ускромниш. Не знам наскоро ме намери на ICQ едно напълно непознато момче работещо тук за тези пари, които казваш и се оплакваше, че едвам му стигат. Но както каза МИленка, за някой тези пари са много, за друг малко.  Прецени сама... Успех, каквото и да избереш!

# 263
Кимба
да си въеме карта на водафоун, те са с най евтините разговори до бг.
Иначе в централна поща продават и иедни карти X plus за евтини разговори до Балканите, те са абсолютно най евтините за разговори до бг, към 5крони мин. с ддс

ООО Наталина
ти се изгуби, и пак изчезваш  Mr. Green лек път, ще чакаме разкази и снимки  Wink
Ние бяхме в бг за Великден, лятото няма да ходиме в БГ, надяваме се от бг да дойдат, за да не се налага да ходиме на есен с Емката за кратко  Sunglasses

Само Румяна не разбрах май дали и кога ще ходят до БГ  Whistling

# 264
  • София
Благодаря ви момичета, преди няколко часа ми се обади сети се  ooooh! дали са му от там някава карта, ще го питам каква е и ако му сваърши да си вземе на водофоун  Peace
А за количка се отказах, че ако го накарам ще ме убие  Mr. Green два сака дрехи една раница и един куфар не малък с инструменти / ама за инструменти/ не съм виновна аз  Mr. Green  та на пролет живи здрави ще си взема от тук лятна количка  Laughing

# 265
  • Чехия
Привет от мен аз по късните доби се мотая из форума Мишо спи, Верето също изобщо сега ми е паднало да окупирам компа. Twisted Evil
  Сега по същество:
Heart Eyes ,

Утре( всъщност днес вече) имаме две- години от сватбата и моята мама има рожден ден .. та една скромна почерпка от мен.

Наталинче лек път и незабравимо изкарване в родината. Hug Hug Hug Hug По една гушка за всички ви.
Миленка, за килата еми забременях с 52-54кила ( на ръст 170 )  нямам представа колко съм била точно, към края 40г.с бях 76 кила ама бях много отекла в краката , от родилното се върнах 67 кила , до края на шестинеделито бях 64кила а сега съм 62....да ти кажа често не ми се иска да съм толкова ама бавно и това ще стане...въпреки че не ми се ще и да съм 52 кила , бях прекълено слаба ама много ме изпиваха нощните служби в работа станала бях като клечка ..идеално ще е да съм 55-56кг...
Споко с килата има време и за тях..  bouquet
Ели, и на нас ни се ще да си идеме на есен , ама ...май ще опитаме за Коледа , че татко и свекър ми са родени на 24.12..та то се събират много празници. Crazy Mr. Green

Какво друго да ви напиша, свекър ми вече е добре направили са му 3 бай-паса, днеска са го прехвърлили от реанимация в нормално оделение.. Grinning
Лека нощ  Crazy
Наталинче едно забравих да ти кажа : като правихме погачата на малкото мишле, правих за гостите покрива ти, останаха възхитени и сега само ме мрънкат за рецептата,  давам под името ,, покрив Наталина,, ... Hug и не пропускам да им обясня колко сръчна си.

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 00:37 от ivalex

# 266
Zdraveite i ot men  Rolling Eyes Ne cum picala otdavna, no 4eta foruma c interec.
Маги Ник - ako moze da ti e ot pomo6 - kvartirite v Brno naistina ca ckupi - sa dvustaen nie pla6tame 9200 /2golemi edna palava moma/, no be6e napulno neobsaveden. Sa 2 4oveka moze da ce nameri i 1+kk, no mnogo trudno i zenite varirat naictina m/u 8-10 xil. xranata miclya 4e ne e tolkova ckupa, no savici mnogo dali 6te yadete navun ili 6te ci gotvite vku6ti /po-evtiniya variant/.
Nie rickuvaxme i doidoxme trimata, kato as po4nax rabota vednaga, a muza mi cled okolo mecez i polvina. I vuob6te ne cuzalyavame, makar 4e be6e ogromen rick. Imai v predvid, 4e tuk pla6tat na 15 4iclo na cledva6tiya mecez, talka 4e tryabva da ima6 malko 'na4alen kapital'. Kude ti predlagat rabota v Brno, ako ne e taina?
Nie cme ve4e 3 mami tuk, koito ce posnavame i vizdame ot vreme na vreme - pi6i ni c kakvo mozem da ti pomognem.....
Ivalex - 4ectita godi6nina ot cvatbata - da prasnuvate o6te dulgi, dulgi godini; 4ectiti i na maika ti.
Pryatno putuvane na tesi, koito 6te ci xodyat do BG - nie 6te mrudnem kum moreto 4ak pres avgust.
4ao na vci4ki sa cega  bouquet

# 267
Честито Ванче!
Любов, деца и много радост,
пари, успех и дълга младост
Сто години да живеете
и заедно да остареете!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
Здравейте,

да ви кажа честно мисля, че тази година няма да стигнем до Бг-то Wink като гледам накъде вървят нещата, но знам ли до края на годината им аоще много време ще видим Grinning
Другата седмица по тоя повод ще идва свекито, че аз незнам кога ще се приберам та да види малко дребните Laughing
Поздрави

# 269
привет
мацки, вижте какво време ни очаква тези дни
http://pocasi.idnes.cz/server.idn
чак ми е трудно да повярвам  Shocked Mr. Green много смела прогноза  Whistling Sunglasses

Руми
свекито още ли не е виждала Влади?

Ванче
при вас повечето празници на една дата ги карате  Mr. Green така кое празнувате по напред  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт