Площадката в Борисовата наистина е хубава, но за съжаление люлките за най-малките вече са счупени
. Но иначе е супер! А освен това има и катерчики, Калоян им е голям фен! 
но имах време само за четене
Жанетка не ме оставя много много да се задържам на компютъра. Има си нейното любимо ДЮ и немога да се вредя от нея. ДЮ е http://www.nickjr.com/ това. Страничка с любимите и филмчета (които за съжаление не са стигнали все още до БГ). Има много готина детска музика и филмчета.
Дори с бански е обзаведена. Накупихме страхотни дрешки от тук. Обувки и тук не намерих да и стават заради високото краче, но пък се сдобихме със страхотни светещи принцески маратонки и сандали. Снимки няма да прилагам, че всичко е по куфарите.
Докато разберем от какво е много се бяхме ошашкали
Но мина и замина без последици. Та, не са все още готови за много твърди храни нашите пораснали бебчета...
Гласувайте мамчета, за Великденския конкурс
Има и августинки участнички
Има и готови рамки за снимки, които може да си поръчате/ закупите. Ще се сложи ваша снимка на рамката, която сте избрали. Парите отиват за благотворителност. 

Който има проблеми със сваляне на кг. я давам под наем за една седмица;))))

.

-та се чудя от къде съм ги смъкнала като навсякъде съм повече на сантиметри
- от мозъка ще да е 

.Ама съм се замислила да ви питам- ако детето не се храни само,ако още пие от шише с биберон- ще го вземат ли или ще ми правят проблем;Ще го хранят ли или ще го оставят да се маже само?
, айде скоро на среща, само да спре да духа
Дидко, ти тайно се уреждаш май с детегледачки и то високо квалифицирани
и аз сега творя за лелигденския благотворителен базар, но до събота свършвам и............................е ще почна пролетното чистене, не че то не е целогодишно ама след благотворителната ми дейност има на какво да наблегна

,а детето с какво ли не го тъпках 

Татито сложил Андрейчо да се люля на една люлка и понеже подухвал вятър му сложил качулка на главата. Той по принцип си се държи като се люшка, само, че качулката му пречела и се пуснал да си я махне и в следващия миг се пльоснал на земята по лице.
Доста се се уплашили и двамата, но за щастие освен цицината на Андрейчо нищо им няма.