"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 297
  • 413
  •   1
Отговори
# 255
Писах няколко пъти, но наистина няма смисъл да критикувам, а не че няма по нещо във всеки епизод. Толкова могли, това направили. Засега смятам да продължавам да гледам.

# 256
  • Другата България
Единствената критика към последния епизод от моя страна е, че в него просто нищо не се случи.
Освен кучето и урната, но пък за час време можеше повече.
Иначе и аз гледам, и ще си гледам, ама аз и “Тревожност“ си изгледах.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 19:54 от Merri_An

# 257
Хареса ми, че се появи Филип Буков, макар и с епизодична роля. Струва ми се, че може би и по тази линия на него и психоложката на Боян, която е приятелка на Руми, ще има раздвижване.

Доколкото разбирам Ема е изоставила Ясен на баща му, за да си търси щастието и защото смята, че той е по-надеждния родител.

# 258
  • Stockholm
Хареса ми как Рачков изигра обсесивно компулсивно разстройство за евентуална зараза  от кученцето. Яската веднага да го сложат във ваната, след като го е пипнал Joy Топ актьори- Рачков и кученцето Blush

# 259
Много ми хареса 4 епизод,прекрасно играят артистите!

# 260
  • гр.София
Реплика на майката - "Доста активен задгробен живот водя"...Sweat Smile

# 261
А Рачков да се дръвчи на Пъдев "ей, лайно" и да го бута заплашително... в същото време като отдалечиха кадъра и се вижда, че е 2 глави под Пъдев... смях в залата!

# 262
  • гр.София
Приятен епизод беше. Само учителката ме плаши. Като обсебена е.

# 263
Гледам с 15 мин. закъснение. Рачков играе себе си като стенд-ъп комедиант. И пускат на запис изкуствени аплаузи и смях Grinning Eдва ли реално някой би се изсмял на тези глупости, па ако ще и в Комеди клуба да е.

# 264
Този път по-слаба игра от почти всички. Не знам за вас, но на мен са ми много сладки тези лични моменти от камерата, които ползват са филма. Толкова са непринудени щото са истински само че с тяхното момче няма как да е с това.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 22:16 от *Амбър*

# 265
  • ту тук, ту там
И на мен за пръв път епизодът ми беше леко скучен. Но имаше пак вълнуващи моменти.
Това по-скоро са записи на същото дете - Петър/Ясен. Рачков така или иначе го няма на записите, така че не е пречка да се използват. А гласовете са наслагани после (чуваше се на единия запис Рачков като говореше Ясене, Яска…), няма как да са оригинални. 😊

# 266
  • Другата България
JoyJoyJoy
Аз съм на момента, в който собственикът на заведението Филип се опитва да даде “материал“ за спермограма.
“А ти какво си представяше? Слагат ми една слушалка на шнура и чакат да чуят детски плач?“ JoyJoyJoy
То така се прави спермограма....
После епизодът с кучето също беше малко криндж, но голяма забава и с него.
Май наистина в това училище има само един клас, този на Ясен.

# 267
Говоря конкретно за този клип в който Христина държи бебето, видимо по-млада и той казва "облечен е като за..." това защо да не е тяхното дете, няма как да разберем толкова е малък. Както и да е.

# 268
Журналистката е ужасно бездарна, ако е изобщо актриса. Защо е там?

# 269
-Пил ли си?
-Нито съм пил, нито съм ял. Обичам те!
Моню е страхотен.

Днес филма ми вървеше по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт