"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 209
  • 413
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Къде мога да гледам 9 епизод?

# 331
И аз да попитам къде мога да гледам последните излъчени епизоди? Вече не ги намирам никъде качени.

# 332
Гледах епизода снощи и линията на скуката продължава усилено. Очаквах да е малко по-интересен. Просто не знам и аз защо този сериал така и не ме грабна. Гледам го ей така за развлечение, но имах доста по-големи очаквания, защото сералите на БНТ винаги са добре. Да видим "Те, вълните" от април какво ще представлява.

Много ми е изсмукана от пръстите историята на Надето и Симо. Някак не намирам симпатичната стара двойка, която се открива на стари години, а такива около мен има и може би затова намирам тома за доста нелепо представяне на подобна история.

Сашко да се запише и той при психоложката.

# 333
Тъкмо щях да питам какво стана снощи, защото скуката ме налегна и превключих канала.
Явно не съм била единствената.

# 334
Това с ц*ц*та е огромна тъпотия !! Как можаха въобще да го измислят?? И ужасния фон дьо тен на Ема.

# 335
Абе целият сериал е много зле, с всеки следващ епизод по някоя нова тъпотия и недомислица. Изключително слаба актьорска игра (може би с изключение на Пъдев и Монев), да се свършва скоро и да започва "Те, вълните".
Като си спомня колко интересни бяха  "Порталът", "Аз и моите жени", "Денят на бащата", "Вина"...

# 336
  • гр.София
Ааа, песничката в края на филма е хубава!
За линията със спонсорите,билборда и т.н. и аз съм в шок-толкова е нелепо.

# 337
И аз да попитам къде мога да гледам последните излъчени епизоди? Вече не ги намирам никъде качени.

Епизода от неделя го повтарят в събота от 16 часа.

# 338
  • София
Мисля си, че когато някой образ е твърде преекспониран на екран, като Рачков, който в случая играе себе си до известна степен, маниерите, начина на говорене, което гледаме от години буквално, идва твърде пренасищащ за цял филм/сериал:( И въпреки Рачков, колкото и да не е чудо на чудесата или приканващ пред екрана, "Всичко за сина ми" на мен ми е приятен за гледане. Няма как да не кажа, че най-истински са ми образите на старите и опитни актьори  - Надето и Симо, директора...личи си школата ВЪПРЕКИ материала, който са им дали.

# 339
Не знам дали ако актьорският състав беше различен, нямаше да сме с различно мнение и усещане за сериала.

# 340
На мен ми беше забавно, особено когато Надето намери снимката и помисли, че Ема е била любовница на Борето, докато жена му е умирала Joy
Толкова добре се получи, изненадата на Ема, погледът на Надето Joy
Много се смях. Но аз гледам на сериала като на комедия, нищо че не е. Забавлява ме и ми харесва. Актьорите не ме дразнят.

# 341

Благодаря, но от чужбина не мога да го гледам 🥴

# 342
Писах ви на лични съобщение.

# 343
  • Mediterraneo

Благодаря, но от чужбина не мога да го гледам 🥴

Инсталирай си VPN, родих се, гледам и нова, и бтв, и директно, и на запис, всичко. Разширение за Хром си сложих по съвет на племенника ми, чак се чудя как не съм се сещала досега, а все търсех къде да гледам разни епизоди на предавания и сериали, сайтовете бъкани с реклами и пр.

# 344
Много ви благодаря!!!
Тая вечер с кеф ще си изгледам два епизода наведнъж 😁

Общи условия

Активация на акаунт