Търся си приятелки в Бургас

• 794
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте! Аз съм жена на 24г. от Бургас. Търся си приятелки, с които да излизаме, да се разхождаме, да ходим на кафенца.. и т.н. До преди няколко години имах компания, но всеки пое по различен път. Останах без приятелки и ми е трудно да намеря нови такива.
Студентка по медицина съм, обичам да излизам, да спортувам и всякакви женски неща. Ще се радвам да се запозная с вас. 🤗

# 1
В университета няма ли подходяща компания?

# 2

Учих в София и се прехвърлих преди година тук. Всички си бяха разделени на двойки приятелки или на компании и не ме допуснаха. Отказах се да им се натискам.

# 3
  • Washington,USA

Учих в София и се прехвърлих преди година тук. Всички си бяха разделени на двойки приятелки или на компании и не ме допуснаха. Отказах се да им се натискам.

Ходи на курсове и ще си намериш.

# 4
Ясно. Правилно си решила да не им се натискаш.
Сигурно ти е трудно, но изчакай малко. Академичната година започна само преди два месеца. Ако не от твоята специалност, все от някоя друга ще излезе нещо. А и дори да не излезе скоро нищо , залегни над учебниците. Медицината не е никак лека специалност.
От сърце ти желая успех!

# 5
Здравейте!
Има тема за обменяне на информация между хора от Бургас. Можете там да предложите някаква среща с момичета около вашата възраст, които имат нужда от нови приятелства. Посочете заведение, ден и час и резервирайте маса за 4ма. Ако никой не дойде ще се окажете сама на масата, а ако заведението е пълно може някой да ви попита дали останалите места са свободни. Ако прецените, че този човек (момиче или момче) е на подходяща за вас възраст и ви е приятен нека седне при вас и докато се храните ще се запознаете и после може да решите дали да продължите познанството с нова среща.
Друг вариант е да разгледате дали във форума има някаква тема конкретно за вашия университет или нещо друго, което ви е сред интересите и включвайки се с мнения и въпроси постепенно да опознаете участниците и ако някой ви допадне и се подразбере, че е от Бургас може да осъществите личен контакт чрез личните съобщения и след време да се срещнете. Преди години в различни теми се запознах с различни хора, като с 4 от тях сме се срещали и сприятелили, а отделно с още няколко съфорумки имаме виртуално приятелство и общуване извън темите на форума - мейли, вайбър, писма по пощата, телефонни разговори.
А ако имате братовчеди около вашата възраст може да си организирате някакво общо забавление и да подхвърлите, че ако искат може да поканят/доведат приятели/приятелки. Ако има в университета някакви състезания, конкурси, проекти по групи интереси и специалности включвайте се и така също може да се запознаете и сближите с подходящи за ваши приятели хора.

# 6
От старата компания не се ли виждате поне с някой.
И аз предлагам някакви курсове,танци,фитнес там ще си намерите

# 7
Момичето не искаше съвет къде да търси нови запознанства, а вече е предприела стъпки с този пост. Чудесно е,че има куража са го направи.Ако не можете да се отзовете на поканата, няма нужда от насоки и съвети.

# 8
Аз също търся приятелки. Обичам разходки сред природата, да уча нови неща, също съм студентка. Ще се радвам да се запознаем 🙂

# 9
Само млади ли сте търсещите? Аз съм баба на 37 и също търся (нямам деца, обичам природата) Simple Smile
Ще е супер да се запознаем! Simple Smile

# 10
Аз съм на 36🙂

# 11
Виждам, че темата е възродена. Ако на 37 сте баба, аз не знам какво да кажа за себе си, като съм на повече 😊
Ако някой е навит на срещичка, да се организраме.
Предлагам 7 май следобедно кафенце в центъра 😊

# 12
Тогава съм на работа, по-скоро съм свободна преди обяд на 7-ми, но и за друг ден съм ок 🤞

# 13
Тогава съм на работа, по-скоро съм свободна преди обяд на 7-ми, но и за друг ден съм ок 🤞

С Lale_Lili се уговаряме за петък, 2ри или понеделник 5ти. Ти как си в тези дни?

# 14
Здравейте, аз също съм от Бургас и търся приятелки. На 39 години съм и ще се радвам да се запознаем.

Общи условия

Активация на акаунт