Зимни качествени и топли обувки

• 455
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте може ли да ми препоръчате зимни елегантни много топли обувки или боти от естествена кожа който да топлят защото ще ги нося само с тънки дамски найлонови чорапи тип чорапогащник

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 19:46 от Anni966

# 1
Здравейте може ли да ми препоръчате зимни елегантни много топли обувки или боти от естествена кожа който да топлят защото ще ги нося само с тънки дамски найлонови чорапи тип чорапогащник
Елегантни и много топли за мен е оксиморон. Gabor имат боти и ботуши, които вътре са с естествена кожа (овча) и би трябвало много да топлят.
Аз имам едни подплътени на Rieker които са единствената компромисна комбинация, която намерих. Много топлите не са елегантни, а елегантните не са топли.

# 2
Купувам си от MatStar и са чудесно съотношение между цена и качество. Имам два чифта на по 5 години естествена кожа и не са мръднали.

# 3
Имам два чифта високи ботуши, подплатата е тънка отвътре, но никога не ми е било студено с тях. Иначе и аз не съм виждала елегантни ботуши - дебели. Имам и на Рийкер, но те са спортни, боти. Дебели са, но не са елегантни.

# 4
Пробавли ли сте да слагате вълнени стелки в зимните Ви обувки? На мен краката ми са винаги студени и от няколко години купувам допълнително вълнени стелки и слагам и по-добре е сякаш положението.

Общи условия

Активация на акаунт