Преди около месец синът ми ми сподели, че след бръснене са му се появили генитални брадавици около ануса. Отдава го на това, че се бил бръснал с много стара самобръсначка, но няма откакво друго да е. Никой в семейството не се е сблъсквал с такива генитални брадавици. Имам 1 приятелка, която е имала такива но в областта на влагалището, но при мъж и жена е различно доколкото знам.
Та започнахме да се ровим в интернет и започна с лечение ябълков оцет + бигванел гел по 2 пъти на ден, сутрин и вечер. Също пие и имуностимулатори, защото той има сравнително слаба имунна система. Казва, че са намалели, но не са изчезнали изцяло все още, а е минал цял месец и се притеснявям да не се развият в нещо по-сериозно.
Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно с партньор, дете, приятел? И така ли да продължаваме с лечението или да прибавим нещо друго? Необходимо ли да се посещава лекар и ако да знаете ли какъв? Той попринцип категорично отказва да отиде на лекар, защото го е срам, но в краен случай и това ще стане ако няма резултат. Наистина моля за помощ, тъй като не съм се сблъсквала с такова нещо никога