Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 51 891
  • 441
  •   4
Отговори
# 405
Този анцуг е идеален за сега, плътен, зимен, за навън. В емаг е 186 лв! В други сайтове също е на подобна цена.
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B … puma-p17155896-2/

Благодаря за линка! Поръчах два броя, дано се одобрят.

Чакам и тази рокля https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1% … eans-p12352216-1/, имаше само една L-ка, надявам се да е леко умалена, иначе ще трябва да я връщам.

# 406
  • София
Точно тези дънковите на Карл , наистина са без никаква еластичност и умалени !

# 407
  • Sofia
Хора спрете се с тези profit share link-ове, забранено е.

# 408
  • София
Моите ботуши UGG пристигнаха последни от поръчката ми. Но май ще ги връщам, а хич не обичам. Десният ми крак не го чувствам така удобно като левия. Ще ги премисля тази нощ и утре ще решавам окончателно.

# 409
Хора спрете се с тези profit share link-ове, забранено е.
Как да спрем като по друг начин не излизат нещата, които се опитва всеки да покаже. Да не мислиш, че е нарочно такъв линка или някой печели нещо от това!

# 410
  • пустинята Гоби
Интересно кое точно е забранено във форум, в който голяма част от темите са за пазаруване и споделяне на линкове и продукти? Има си модератори, щом мислите, че някой прави нещо нередно, информирайте ги, вместо да задавате тон в тема с име Пазаруване от Fashion days. Какво предлагате да обсъждаме тук освен продуктите?

# 411
Хм, за първи път чувам, че линковете са забранени.То тогава трябва да се закрият повечето от темите в Пазаруване.

# 412
Проба с един линк.
https://fashiondays.onelink.me/hLIv/6cdkr7f
Синът ми ги разтъпква в момента и се чуди, дали да останат.
Така и така с триста зора обува някоя по полубота зимата, поне поне зимни обувки да му купя. Тези са с Кордура, топли уж и т. н.

# 413
Афилиейт линковете са забранени, не всички линкове. Profit-share е такъв сайт.

# 414
С такъв линк не става. Отваря се начална страница и то не на бг сайта.

# 415
  • Пловдив
Афилиейт линковете са забранени, не всички линкове. Profit-share е такъв сайт.
дай на Бг...нищо не разбрах.

# 416
Ако поръчате от въпросния линк, този, който го е генерирал, ще получи комисионна.

# 417
Аз лично тук такъв линк не съм видяла, погледнах последните по-горе, включително и моя - директно от сайта.

# 418
Успокойте се, никой нищо не получава!
Да напиша и тук да го имате предвид: Не правете грешка, ако връщате нещо във Фешън дейс и смятате да купите друг цвят/номер/модел, да искате ваучер, понеже така и така купувате същото нещо. Защото, ако върнете втори път нещото и вече не искате нищо, пари не връщат, връщат пак ваучер и щете не щете, трябва да купите нещо.
Това по повод, че си поръчах маратонки, оказаха се големи, върнах ги и поръчах половин размер по-малки, защото така или иначе ги исках, но вторите се оказаха с дефект, и вече се отказах от тая проба-грешка обаче... умиране има, отказване няма! Щом си избрал ваучер, за да не си чакаш парите да ти ги върнат, защото това, което искаш, междувременно може да свърши или да затваряш втори път сумата като платиш с нови пари, и чакаш да ти върнат предишните, като така, или иначе ще поръчаш пак същото нещо на същата стойност. Ама то... веднъж големи, втори път дефектни и ти се отщява!

# 419
  • Троян
Здравейте, харесала съм си едни кецове за мен и за детето на Levi"s. Имате ли наблюдение как са размерите, дали си отговарят, т.к. никъде няма таблици да се ориентира човек?
На детето и да са големи, не пречи - кракът расте и ще й станат, макар и не сега, но за мен се колебая - а най-мразя да се занимавам с връщания.

Общи условия

Активация на акаунт