Пазаруване от Fashion days - тема 7

• 52 373
  • 443
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Супер, но нещо ме притеснява дали ще е само за определени артикули.. тъй като на някои виждам, да се очакват. Явно ще разберем на 31ви.

Спрели са това намаление за новите потребители, май?

# 346
Очаква се да бъдат намалени.
Никога не е имало намаление на абсолютно всичко в сайта.

# 347
И никога не е било по-ниска цената от намаленията преди BF. Аз не очаквам нищо изгодно. Да видим!

# 348
Аз имам чудесни находки всяка година!  
Чантите Furla is Coccinelle чакам отново! 🥰
Купивам и от пфициалните им сайтове, но цените  на fd са топ!

# 349
А като марки боти на какви залагате ,бях си купувала guess,но не останах доволна.

# 350
  • София
А като марки боти на какви залагате ,бях си купувала guess,но не останах доволна.
Тази марка и в други теми я коментираха, че е доста занижено качеството.

Имам на Пума два модела боти Chelsea и съм доволна.

Имам и на Keddo пак от сайта, но вече няма разнообразие от тях. Едни лилави са, много симпатични, меки и удобни.

Тази година си взех и UGG доста изгодно и чакам да дойде сезона, за да ги тествам. Изглеждат качествена изработка, но ще видим - едно е да пробваш и визуално, друго е да влязат в употреба.

# 351
UGG и няколко чифта Gant имам от fd.

# 352
  • София
От ФД имам боти на Liu jo, Karl Lagerfeld и Camper. Доволна съм.

# 353
За боти препоръчвам Moschino и Karl Lagerfeld . И спортните им обувки са много удобни.

# 354
  • София
Много бързи.. сложих няколко неща в количката, бам да си въведа данните от картата и да платя - то половината станаха изчерпана наличност.

Има ли някакви кодове, които важат? Аз само genius видях да има валиден за някои продукти и се възползвах.

# 355
  • Някъде там
Поръчах си този часовник https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A7%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B … ossil-p6918743-1/ , дано да е оригинален.

# 356
Аз мисля да поръчам този за мъжа ми. Как ви се струва и дали ще е оригинален? Тук цената е най-добра.

# 357
  • Пловдив
Аз имам Фосил от там, купуван преди години...всичко си му е ок. Дойде в много сладка метална кутийка.

# 358
Много съм доволна Simple Smile
Две чанти, портфейл, crocs за детето и няколко jordana пак за него.
Отивам да разглеждам още.
Харесате ли нещо, не се чудете! И 100 броя да са налични, ако са изгодни ще свършат за 3 минути! Няма виновни!

# 359
Elinor, моля за линкове, поне да плакнем очи Simple Smile Пък може и нещо да се зарибя

Общи условия

Активация на акаунт