Big Brother си тръгна! В очакване да се завърне отново.

• 65 156
  • 1 647
  •   1
Отговори
# 1 260
То и в Ергенът едни тоалети праскаше. Още си спомням за едно прозрачно боди с цветя на гърдите. Стоеше и потресаващо, но после дълго време го показваше.

# 1 261
В тази тема ли ще се пише официално за новия сезон или ще има нова?

Дано има нова!

# 1 262
За хора като мен които не всеки път ще могат да хващат излъчването по телевизията, знаете дали епизодите ще се качват някъде другаде и изобщо възможно ли е да се гледа на запис?

# 1 263
В тази тема ли ще се пише официално за новия сезон или ще има нова?
Трябва да има нова. От  днес вече трябваше да има нова, защото обсъждаме новия сезон. До 24 часа може да се въвеждат промени в първия пост и съответно да се въведат имената и визитките след предаването (даже докато върви то може да се зареждат). И разбира се анкета с новите имена.
За първа тема на нов сезон винаги си трябва бая играчка покрай оформлението. Но няма как.

# 1 264
За хора като мен които не всеки път ще могат да хващат излъчването по телевизията, знаете дали епизодите ще се качват някъде другаде и изобщо възможно ли е да се гледа на запис?
Миналата година ги гледах на запис в нова плей, излизаха сравнително бързо след края на излъчването по телевизията.

# 1 265
Аз гледах миналото издание във вбокса, но не знам дали този път ще го качват там.Живея в чужбина и нова плей не мога да използвам

# 1 266
15 минути… да видим какви хора са вкарали

# 1 267
Нито един нормален най-вероятно.

# 1 268
Радвам се, че отново ще коментираме заедно!

# 1 269
  • София
Айде, приятно гледане!

# 1 270
Александра май е пресипнала 😀

# 1 271
За съжаление не е пресипнала. Звучи така откакто си оперира носа... Явно е някакъв дефект от ринопластиката.

Сега обявиха, че участниците са 15. Затова предполагам, че няма да продължи до Коледа, а ще бъде по-къс сезон както миналата година.

# 1 272
Поредния силиконов парцал. Аман.
Пп Здравейте, банда! Wink

# 1 273
Вкарали са Златка Райкова от левче. 😂

# 1 274
Каква брада руса....

Общи условия

Активация на акаунт