Галерия Торти

  • 574 731
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 165
  • Карнобат
  • Мнения: 177

Готови блатове +карамелен крем и много горски ягоди е пълнежа.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 14:27 от Elena K.

# 166
  • Мнения: 484
Все се каня да си покажа и моите скромни торти.На повечето не си спомням пълнежа,а и благовете,че всеки път променям по нещо от рецептата.

# 167
  • Банкя
  • Мнения: 1 292
вътре е муса на танита
пандишпанен блат отдолу и отгоре
покритие и фигури с марципан Варна

http://images25.snimka.bg/005708001.jpg

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 23:29 от tarlio

# 168
  • У дома
  • Мнения: 1 741
   

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 09:13 от Atalanta

# 169
  • Мнения: 1 122
Ягодово парфе

# 170
  • Пловдив
  • Мнения: 846
  Торта за Цветница. Цветята са от Руска мастика II и някои са от готова моделираща маса.
Бебешка торта с влакче. Всичко по нея е от готова моделираща маса.
Торта футболна топка. Вътре е тортата с рула на Лео, покрита е с готова моделираща маса.
Торта Великденско яйце. Вътре е торта Мозайка. Покритието е готова моделираща маса.
Торта 3 в 1 - Ботев, Iron Maden и лаптоп. Тортата е покрита с марципан Варна, а лаптопът е от готова моделираща маса.
Торта лаптоп 3. Тортата е покрита с марципан Варна, а лаптопът е от готова моделираща маса.
Оранжево-зелена торта. Покрита е с марципан Варна, цветята и надписите са от готова моделираща маса.
Торта шоколадово и бяло. Вътре е торта Династия, покрита е с шоколадов фондан.
Тортата е покрита с шоколадов фондан, а цветните "спагети" са от марципан Варна.

# 171
  • някъде на юг
  • Мнения: 282
Малко късно да покажа тортата за Гергьовден.Блатове "татяна" пълнеж "Танита" покритие Варна и цветя руска мастика2

http://images25.snimka.bg/005819094.jpg

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 15:22 от yulinda

# 172
# 173
  • Мнения: 592


парфе с маскарпоне и иzцедено кисело мляко. Подложка от ситно натроШени биШкоти слепени с масло.

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 11:04 от niko_leta

# 174
  • Мнения: 4 358
Бананов Чийзкейк с карамелена глазура

Повече снимки в подписа ми Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 11:13 от Бъни

# 175
  • Мнения: 1 173
Няколко и от мен
-блата е от суха смес с муса на Танита
-1-ви етаж Наполеон , 2ри-Династия
-фалшиво Тирамису по рецепта на Танита
-торта с рула по рецепта на Лео
- 1-ви етаж Наполеон, 2-ри -Трюфел, 3-ти - пандишпанов блат с карамелен крем "Пепи"
  - сух "бял"микс с крем Рафаело
-Трюфел
 Повече снимки тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229804

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 04:27 от raya_usa

# 176
  • Мнения: 484
И моята последна торта:

# 177
  • София
  • Мнения: 621
Ето и моите торти
- първи опит с марципан Варна
- парфе
- готови блатове и муса на Танита
- шоколадово Рафаело
- парфе
- парфе
- готови блатове, мус на Танита, захарен фондан и сметана за украса
- торта парфе и захарен фондан за украса
- пак парфе
- пандишпанови блатове и млечно-маслен крем
- пандишпанови блатове и млечно-маслен крем
- торта Рафаело и захарен фондан за украса
- парфе
- пандишпанови блатове и млечно-маслен крем
- Трюфел
- Трюфел

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 18:11 от badem

# 178
# 179
  • Мнения: 1 122
  Пандишпанени блатове, Ганаш, банани и готова моделираща маса.

Общи условия

Активация на акаунт