Прекалено много мислиш и малко живееш.
Точно като тебе съм, при това с 30г по-дърта. По мое време хора без братя и сестри имаше много, но без никакви братовчеди, вуйчовци, лели и чичовци нямаше. Излизах много с по-далечни роднини като втори и трети братовчеди. Ти може и такива да нямаш поради ниската, отдавна, раждаемост. Добре, но тогава можеш да станеш по-контактен. Трябва ти да се приспособиш към даденостите в живота ти.
Пишеш, че още учиш. Не знам задочно ли или редовно. Можеш да изчакаш да завършиш за да имаш повече време.
А майка ти не познава ли момичета около твоя възраст? Ако си в контакт с бившите съученици, може да организираш среща на класа от прогимназията, от гимназията и ще има доста момичета.
Нямаше ли момичета, които да харесваш в гимназията? Може да им пишеш и да се срещнете И току виж се окажат свободни.
Може и аповете да не са твоето. Синът ми има бивш съученик, който чупи вратове. Добре е в живота, даже ипотека си взе. Сподели, че в интернет никоя не му пише. Черен е о съм чувала и от други черни момчета и мъже, че в интернет нямат добър процент връщане на контакт. В реала бият всичките си връстници по бройки мадами.
Някой писа за ръст, но това не мисля, че е проблем. Синът ми е много под 1.85м и има доста ухажорки. Не е и хубав. Много е кльощав. Не се и тока. В главата е като пудел. Във Франция има много на брой ниски мъже и се женят, че и деца имат. Съседът срещу нас е с моя ръст (ако не и по-нисък), максимум 1.70м, женен и с дете.
Правилен подход няма. Ако някой ме пита с какво се занимавам, какво работя или къде на трето съобщение, ще го блокирам директно. Изглежда ми врене на носа в моя живот, фамилиарничене с непознат и мисля, че ще е лепкав. Други писаха, че е ОК. Проба и грешка.
PriMadonna, съветът за котката не е добър. Който иска котка си намира котка. Ако ще се мъчи да гледа котка и ще мъчи животинчето, по-добре да не взема. Покрай котка няма да намери хора. С куче да. Аз нямам куче, защото не ща да излизам в 5 или 6 сутринта, нито да го извеждам редовно и да ми лае. Ако взема за да се запознавам с мъже, нито аз, нито кучето ще сме щастливи.