🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 713
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 050
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Браво Венци, браво. Пишман "великия" стратег Мая най-накрая ще се разкара от острова. Толкова обидно и унизително беше тази изобщо някой да я мисли за играч, че беше неприятно за четене дори.
Може ли така всяка леля да си решава? Ало, продукцията какви хора сте взели, мислете!

# 1 051
Евтина сапунка...бляяяякккк....
Много приказва Мая..главата ме заболя. Млъкни малко бе...аман.

# 1 052
  • София
Не силните жени, "силните", божкей! - хитрите мързеливи жени останахте последни. Ама поне в ТВ предаванията (някои) не всичко е мутренско удоволствие.

# 1 053
Бай, бай. Няма такова смехотворно поведение, няма.

# 1 054
  • България
За мен най-силните жени в игрите бяха Петя и Ванеса, Бистра е чак на трето място. Бистра ходеше на битки с Кънчо, Мимо-Гарсия, Ина, Нина, Яна, Иван и всички други неспортисти, невиждали фитнес. Петя и Ванеса ходеха на битки срещу мъжете.

# 1 055
  • България
Какъв е този геройски едит за най-смехотворния играч? Мимо имаше повече "игра".

# 1 056
Сега 1 час бенефис на Майчето  Joy

# 1 057
Не мога да спра да плача. Макакмайпетошсиходи...🤣

# 1 058
За мен най-силните жени в игрите бяха Петя и Ванеса, Бистра е чак на трето място. Бистра ходеше на битки с Кънчо, Мимо-Гарсия, Ина, Нина, Яна, Иван и всички други неспортисти, невиждали фитнес. Петя и Ванеса ходеха на битки срещу мъжете.

Подкрепям!

# 1 059
Не мога да ви насмогна и на коментарите и да чета и да искам и да напиша нещо. Честно казано можеше да започне да играе, да стои във водата, а не просто да напусне. Поне Миро щеше нещо да играе да направи, а сега сигурно ще трябва Георги да сложат.

Някои хора казаха, че Алекс и Венци са на финал, но кой ли ще е третия човек.

# 1 060
  • България
Как точно Мая дала преднина на Бистра в игрите? Мая просто е неможачка.

Пак се има за красавица. Шок и ужас, аз я намирам на некрасавица.

Госпожата си заслужава хейта.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 21:05 от ferencliszt

# 1 061
  • София
Мая трябваше да излезе на игра, но явно не й стиска. Дзами е мега противен тип с това "свалям шапка на Мая"... всички хейтят Мая, но Дзами е също толкова противен, а и Георги го гони.

# 1 062
Аз ли не разбирам как точно егоцентричното театро на Мая е в полза на Бистра… далеч по-полезна щеше да е да играе и да остане трета. Дори да играе и да бият Дзами и Бистра да има глас на финала, абсолютно глупаво решение, което не отговаря на поставените цели

# 1 063
Отпада ли играта?? Гласът зад кадър кога ще ни каже

# 1 064
  • София
А за ДДД - търговецът на ескимосите..., дано и фирмаджии (дори покрай жените си) да са гледали тоя тук. Че да знаят с кого алъш вериш да не правят.
Игра, игра... ама "себе си". И то на зрели години. Не нам!

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 21:04 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт