🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 728
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 065
Да ви кажа аз нещо. Мая се надяваше да е в тройката на финала и побесня, като се видя на таблото. Искала е да е с Бистра и Дзами на финала. А не й е дошло на ума, че ако бе играла можеше и да се случи. Ако аз не съм права, защо тогава не се отказа да речем преди седмица и да си даде гривната на Мая? Хаха ...

# 1 066
Тотален фалшиво е това с "Кайзер Созе" моментите. При свършен факт изведнъж изкарват Мая, а по-рано Алекс, стратегически гении. Разбирам да си си обяснявал ходовете от Ден 1 в синхрони, но това изглежда яко скриптирано от продукцията и нереалистично.

# 1 067
Вече съм на 1000 % убедена, че Йочколовски е влязъл като бушон на Мая.
Нямма думи за тая жена, така накуп ми идва в повече и направо ми се повръща.

# 1 068
ох добре, ще има игра ..... значи пълен хулев ход за Мая - аплодисменти

# 1 069
  • София
Спрял съм звука и поглеждам дали няма да свърши епизодът и да напишат - но върху образа на Мая - следва продължение...

# 1 070
Слушаме разсъжденията на една ...
Аман от боклучави морал и стратегии

# 1 071
Изобщо не й вярвам, че нарочно е губила игри. Някой й е написал Кайзер Созе откровението.

# 1 072
Не знам за вас, но хора в обкръжението си, като Мая нямам. И няма как да имам - тая я надуших още на старта.
Тук продукцията има голяма вина да позволи такова отношение на Мая към самата игра. Не искала да играе.
Хайде, оправете си клаузите в договорите, че много станаха точките по които да се помисли и да се добавят.

# 1 073
Тази какви глупости говори... Тя се изкара ИГРАЧА на сезона.
А Бистра за мен е и пр...а.

# 1 074
След този развой и аз вече съм на мнение, че Миро прецака сезона. Трети ден от финалната седмица гледаме глупости. Първи ден нагласени игри ( заради Миро) , втори ден издаден от промото, трети ден безсмислено отмъщение ( заради Миро)  и единият участник си тръгва преди игра. Честно да им имам финалната седмица.🤣

# 1 075
  • България
А на Мая не ѝ хрумна, че ако Бистра спечели игра 1, а Мая игра 2 ще отстранят Дзами. Стратегията е куха и несъществуваща като силикона ѝ.

# 1 076
  • София
Бъдете малко по-внимателни с епитети. Все пак това е тв шоу. Темата става супер токсична. Тук има различни характери, различни роли

# 1 077
Еха колко яко - всички планове и стратегии на Мая са се получили на сто процента - само Венци (нейното СМЧ) я предаде ....хахахахахаха

# 1 078
Сега дали няма да вкарат Георги в игра?

# 1 079
Пука ми за стратегията на Мая...много си е повярвала горката.
Нали искаше да Играе за Бистра, да отпадне в игра и дрън-дрън...Щяла да е по-полезна от Миро(??), ако остане.Хич не ми пука за шизофреничната Мая, колкото и да я изкарват велика от продукцията.То се вижда от коментарите и"хорската любов" колко е била успешна.Смешки..

Общи условия

Активация на акаунт