🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 600
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 425
Фермата, формат на Ники Николов, и Иван и Андрей, има също толкова изписан предварително сюжет и вкарани хора като бушони, които се отказват на финала. Стари лица, нов формат със стари номера, всичко окепазиха.

Аз след този предпоследен епизод не изгарям от желание да гледам следващия.

И все искат да дават някакви житейски послания, да наблягат на непреходните ценности, да четат морал... Ми то хубаво, но от този сезон посланието е "който има връзки, върви напред". В сезона на Петър от последната ферма беше "един способен и достоен човек да има и всички ще са срещу него". Мога само да тръпна от вълнение в "Ергенът" какви буламачи ще забъркат Grin

# 1 426
  • София
Ох, да, забравих го това безгривен. Много яко звучи, почти като мътнороден, по харипотъровски Trollface Минават ми разни почти абсурдни мисли Халхаберо да не си докаже прякора накрая и да реши да играе в името на Достойната... дано не! Не искам никой повече да й кляка! Аман от бушони, патерици и тн. Срам и резил.
Забравих и това с яденето на гадости - наказание ли беше, що ли? Имало ли е и в чуждите формати такова нещо? Трудно за преглъщане беше и за зрителя.

# 1 427
  • До морето
Изобщо не вярвам, че т.нар.бушони са вкарани от Продукцията и всичко е замислено предварително. Нямат този капацитет. За разлика от ИВ, където всичко е режисирано и карат по сценарий, тук просто са напълнили 2 лодки гащници - брата на сестрата, на съседката и най-добрите му приятели. И от там каквото дойде. Даже не са ги подковали с договори. Какво значи Не могли да накарат Мая да остане до кръга, та затова и дали писмото после. Смятайте колко е афиф цялата работа.
Пълни безхаберници са Ники Николов, Дуспи-Гуспи, че и Туджаров и той се чуди как да маже и да обяснява, че страшни обрати имало.
Всеки, който е изгледал 2 чужди формата прекрасно знае, че тотално окъкаха всичко още като позволиха на Миро да се разхожда по терена. Точно най-силния им участник им прее*а играта и те са си виновни, че му го позволиха. Сега се чудят как да сменят правилата в движение, белким се получи нещо като финал.

# 1 428
Яденето на гадости беше тъпо и неуместно в точно този момент от шоуто. Зле премислено.
Можеше да е елемент на състезание примерно. Или лирично отклонение в някой среден за сезона епизод. Но с 4 финалисти, точно преди да им дадат нормална храна - издишате!

# 1 429
  • До морето
Яденето на гадости беше тъпо и неуместно в точно този момент от шоуто. Зле премислено.
Можеше да е елемент на състезание примерно. Или лирично отклонение в някой среден за сезона епизод. Но с 4 финалисти, точно преди да им дадат нормална храна - издишате!

Поредната глупост, която прилича на нещо измислено в последния момент.

# 1 430
На свежа утринна глава бих казала, че се получи поне интересно. Беше станало скучничко, всеки път диска при 3 и те да избират. Раздвижването беше добре.

Мая не знам какъв стратег е, ама много грозно се изказа за майора. Той дори да е бил бушон, дори да я е харесал за мен би било доста тъпо като съпруга/гадже да кажа така директно, че някой бил харесвал хубави жени и с това съм станала близка и съм го наклонила.

Ако съм от другата страна бих се запитала "абе моя мъж кво е правил /жена ми как точно е използвала привлекателността си". Ясно е, че не говорим за изневери, но оставя поне у мен едно гадно чувство на недоверие.

# 1 431

Абсолютно, беше като кръпка в целия формат, а и след подобен ден си беше направо гавра. Супер неловко и нелогично, Саното се чудеше как да го направи по-приемливо, но си личеше, че и той не се чувства много на място.

# 1 432
Това с яденето беше пълнеж. Както от няколко седмици едни безмислени разговори, монолози и подобно. Просто имат едни в часа, които ги пълниха с 15 човека, сега с 4ма няка какво да дават

# 1 433

Дзами:
- Вие жените имате място до мъжа като подкрепяща роля!
Бистра:
-Да!

Това е най-унизителното нещо, което мъж може да каже на жена за нейното място в живота и  в играта, а отговора ( слушах нямаше никаква ирония или намек даже) е един път.

За Бистра само да не забвавяме уж "се жертва" човек, който упражняваше тормоз през цялото предаване върху жени и хора с по-мек характер. После постове, какви сме били ние българите - ами най-малкото някои от нас не са глупави и да търпят някой да търпят тормози други хора. Нямам проблем с "мръсна" игра и интриги, имам много голям проблем с тормоза и това не ми дава мира.

Още едно нещо ми е много интересно, как обясняваш на човека, с който живееш в реалния живот, как крачка преди финала си даваш гривните на бившата. Аз въпреки, че съм сравнително неревнив човек, бих сменила ключалката моментално.

# 1 434
Съгласявам се на 100% с мнението, че продукцията скалъпи предаване абсолютно аматьорски. Сякаш там не работят адекватни хора, които са наясно с подобни формати, психологическо профилиране, предполагаеми развои на събитията и прочие. Игрите не ги коментирам, едно време ракетите ми за загрявки преди тренировка в салона на гимназията, бяха по-сложни и физически издържани.
От началото до края пропуски и тъпотии, актьорската игра крайно тегава, нищо не се подреди както трябва. И любовната връзка и тя така. Мъките в лагер 3, алфа сблъсъците (дето не се състояха), женски коалиции (дето не се състояха), обединения лагер в лагера (което не се състоя), игри на дребно, задкулисни договорки и коалиции (дето уж ги имаше, ама всъщност ги нямаше, та общо взето НИЩО), бушони, прекъсвачи, полупроводници (а догодина цели проводници), и какво ли още не. Слаби синхрони, изкуствени, режисирани, с подадени думи, измъчени, да ти стане неудобно да ги гледаш. Всеки познат на всеки. Мизерия, мърсотия и глад. Антибиотици и лепенки сякаш детето ми ги е лепило. Всичко е точно. Догодина пак.
И като за финал да питам защо Гошо в промото казва “Край! Аз казвам край!”??? И той ли ще легне в олтара на Бистра?

# 1 435
Опитвам се да намеря логика в това всичко да е режисирано от продукцията и не намирам. Какво спечелиха от този развой на събитията?

На мен тази седмица ми е много интересна, има си обрати, хората се възпаляват и пишат ли пишат...

А Дзами видя, че шансът му е нулев, и излезе по начин, който той смята за достоен. Но е поредният реалити участник, залят от народната любов. Не се научиха тези хора да се подготвят...Най-смешното е, когато започват да отговарят на коментари в социалните мрежи и да се оправдават.

Съжалявам, но постът на Венци за Мая ми е доста мазен и нелицеприятен. Като цяло, вчера тръгна на поредното безсмилено отмъщение, за втори път му се случва, без да има капацитета да предвиди как това се отразява чисто стратегически. Ама аз съм си най-богат, дай да покажа на другите колко са недостойни, но в същото време са ми и много любими и страдам за тях...Хехе. От доброта ще да е всичко това.

# 1 436
Значи ако днес Георги се подложи на Бистрето...се подписвам, че това е последното реалити в живота ми, което  гледам. Единственият шанс продукцията да се реабилитира малко от малко поне е Бистра да отпадне.

# 1 437
  • Враца

В заключение да кажа - язък за барута. Не мога да повярвам, че такъв готин формат е даден в ръцете на банда самодейци. От каста, през монтажа, едита, синхроните и малоумните игри с 2 топчета и 4 дъски до абсурдните спойлери във всяко промо - всичко, всичко крещи тежка, повсеместна некадърност и пълно безхаберие!!!!

Браво!

..... бушони, прекъсвачи, полупроводници (а догодина цели проводници), .......

JoyJoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 10:40 от vmarinska

# 1 438
Съжалявам, но постът на Венци за Мая ми е доста мазен и нелицеприятен. Като цяло, вчера тръгна на поредното безсмилено отмъщение, за втори път му се случва, без да има капацитета да предвиди как това се отразява чисто стратегически. Ама аз съм си най-богат, дай да покажа на другите колко са недостойни, но в същото време са ми и много любими и страдам за тях...Хехе. От доброта ще да е всичко това.
Постът на Венци и мен ме изуми. Сигурно има някаква причина и той си знае каква е (дано само не е като на Божинката - Човек само когато знае к’во му е, само аз си знам к’во ми е), но след като се видя просветление в него накрая, схвана горе-долу как се завъртя всичко и хора с по 2 игри и бутани 2 месеца стигат финал, усети какво значи лицемерие, и накрая - тоя пост? За мен си мисля, че е получил обаждане от кораба майка, да помага, че работата е станала дебела.
Иначе - да се готвят вторите братовчеди на Хосни, Ники, Туджаров, Гуспата, техните гаджета и близки социални кръгове, да започнат от сега да пият антибиотици и да се надяват да не ги отнесе червения вятър без време там.

# 1 439
  • Враца
Венци е изманипулиран от блажната Мая най-вероятно, да пише тези глупости, които видимо не му идват отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт