🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 530
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 725
Кармата винаги си го връща, колкото по- късно, толкова по- мръсно..

# 1 726
Нея я добутоха до финала, той преписа
на  финала, и двамата не са достойни да бъдат финалисти

# 1 727
  • софия
Лошко се удави на края на Дунава. Бях за него до моментът на преписването. Тази игра Бистра я спечели, Лошко ще я осребри. Халал да са му!

# 1 728
Ми вгорчи ми се радостта Disappointed

# 1 729
  • Другата България
Karma is a Bitch!
Нагледно показно!

Изобщо не съжалявам за Бистра, доволна съм, че Гошо я отстрани, сега може да отпада вече.
Ха, познах и за това, че ще си даде гривните на Сашо, то беше повече от логично.

/Миро, отваряй шампанското и кани Гошо да го пиете заедно./

# 1 730
Колкото и да не харесвам Бистра, не се радвам, че спечели Георги. Вижте му злобния поглед на виновен и го знае. Говори за научени уроци и как трябва да се примиряваме. И после пак победа на всяка цена.

# 1 731
Хоп, Венци гуш, Венци лаф, Венци, Венци, але, лагер 3! И иии давам гривните си на Алекс !

# 1 732
Суууупер!Аз съм доволна,тя заслужава точно така да отпадне,ужасно момиче!

# 1 733
Този па, пари сънува... Така ще ви избомбят и тримата, ама, хванали сте се на хорото - играете го докрай.

# 1 734
  • София
БРАВОООО!
ВСИЧКИ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЩАСТЛИВИ!!!!

Грам не съм щастлива. Гошо е тотален откачалник. Жалко, че такива тарикати успяват

# 1 735
Абе гадно лекенце си е Жорката. Фалшиви ценности. Не че и Бистра и в повече.. и двамата гняс. Но много очаквано за мен. Аз на високо духовно, морални и религиозни хора никога не вярвам

# 1 736
Хммм, гривните на Алекс, че си замълча за номерата на Мая, а не постъпи като Венци да си каже всичко.

# 1 737
Ехе, Бистра и съвест! Бистрето съвсем изплиска легена.
Жорката може и да преписа, ама на спортистката и бутаха четирибуквието по трасето, и то не в една игра.
Нещо като справедливост се получи тука.

# 1 738
Гледам със закъснение и съм на първата игра - ами, прав беше Георги за жълтия цвят на неговия пъзел! Тези, които правят игрите е трябвало да обърнат внимание, че няма никакъв контраст между бяло и светло жълто. Егати тъпото...

# 1 739
Сериозно ли Жорката преписа на полуфинал. Малеее ще падня. Още един смешен финалист. 🤣 Поне Алекс сам си спечели финалната игра.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 21:52 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт