🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 13 (ФИНАЛ) (08.12 - 16.12)

• 75 595
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Другата България
Не е вярно.
В коридора на всеки един има бомба.

# 1 876
Много жалко за Венци. Най-заслужения победител! Що не им гарантират половината от спечелените гривни поне?

Колко струва един фургон?

# 1 877
Много жалко за Венци. Най-заслужения победител! Що не им гарантират половината от спечелените гривни поне?

Щот шоуто е евтино Satisfied

# 1 878
Дано и Ати на Тати улучи бомба Sunglasses

# 1 879
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … o-impulsivno.html

Мая разказва че била реагирала импулсивно при избора си да си тръгне,  решението било провокирано от избора на Венци да я сложи на табло. Разказва как е флиртувала с Йочколовски и се е възползвала. В интервюто й дават писмото, което дават на номинираните за игра, тя дори не е искала да остане до този етап.

Питат я защо не е искала да играе на игрите - била осъзнала, че е много далеч от тези неща.

Съвсем скоро ще започнат да ги канят във всички предавания по родните тивита и ще се наслушаме на какви ли не сълзливи истории, вкарани в устите им и внушени от продуценти и кой ли не.
Да, ние доматите ги ядем с колците.

# 1 880
Дано вземе някой лев, ама с тия планове за 50 процента .....едва ли ...освен ако не знае числото де ( няма никога да разберем)

# 1 881
Като почне да говори за гладуващи хора помислих, че ще каже че ще дари спечелите пари за тях😂

# 1 882
Оф, може ли да не ми се подмотва толкова?!

# 1 883
Ужасен, ужасен финал. Все едно гледам "Сделка или не". Говорят някакви тотални глупости за рожденни дни, любими числа, "усещания" и т.н. Гавра е този финал, разбирам, че такъв е и оригиналният регламент, но си е гавра.

# 1 884
Дано му гръмне  Simple Smile

# 1 885
  • София
С тези "награди" следващия каст едва ли ще е и на половина добър като сегашния...
В сделка или не - не взимат ли повече за 1 час?
Да връщат Сървайвър.
Колко беше наградата при него?

# 1 886
Ще събере доста... Кажи сега, честно ли е?! Ми, не, както ще да гледам на света, просто не е.

# 1 887
Ужасен, ужасен финал. Все едно гледам "Сделка или не". Говорят някакви тотални глупости за рожденни дни, любими числа, "усещания" и т.н. Гавра е този финал, разбирам, че такъв е и оригиналният регламент, но си е гавра.

Е, как? Преди предаването чухме от водещата, че ни очаква невиждан и нечуван финал, абсолютно изненадващ.
Тц, тц... какви хора сте вие...

# 1 888
Ако Георги е нарушил правилата като се е върнал не откъдето трябва и не му е направена забележка да мине през решетката - това не е негов пропуск и проблем. Сано и Диляна и един куп оператори и тн, следящи случващото се, са спали. Вината за това е тяхна, не негова.
За това съм съгласна, амааа то по същата логика не е виновна Бистра, а Миро, Мая , Дзами , продукцията и т.н., че са я добутали до полуфинал. 😉😁

По принцип, да 😄
Но пък моментът на приемане от нея е доста по-дълъг.
Жорката дори да се е усетил сам, (което в такъв напрежонка момент едва ли се е случило) че е трябвало да мине през решетката и да е приел, че никой не е забелязал и не се е поправил сам... Бистра имаше много моменти и много по-дълги, в които е можела да реши да се "поправи" и да си върви самостоятелно по пътя в играта.
Но аз не му оправдавам това, че чак излезе от полето, за да ходи да наднича. Но пък и той чак после видя, когато така или иначе, за да не види нищо, трябваше едва ли не да жума, както съм чувала баба ми да казва 😄

# 1 889
Чувството ми е, че бомбата е там до тръстиката в края ( няма да отиде той там въобще) ...

Сано как се кефи ...аман...

А Ати хич не се притеснява, брей , брей

Общи условия

Активация на акаунт