Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 319
  • 841
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Момичета, имате ли БД за над 100лв от намаленията? На мен ми начислява, нещо греша ли?

# 91
Момичета, имате ли БД за над 100лв от намаленията? На мен ми начислява, нещо греша ли?
БД е само над 100 лв. и НЕнамалени неща. Тоест от намаленията няма как да получиш БД до адрес.

# 92
Ако купивате само от намаленията няма БД, има обаче опция доставка до магазин, за която не се заплаща, но не е активна винаги по време на намаленията.

# 93

Поръчах този клин и дойде за един ден, НО скъсан… Ще връщам в магазин, на някой случвало ли му се е?

# 94

Поръчах този клин и дойде за един ден, НО скъсан… Ще връщам в магазин, на някой случвало ли му се е?
Да, обяснявате ситуацията и толкова. Парите ще ви се върнат по банкова сметка, в магазин не връщат пари за онлайн покупки

# 95
Благодаря! Да, за парите знам. Беше ми харесал много, но ме е страх да поръчам пак да не дойде в такъв вид… А от толкова много неща пратиха първо това 🤣

# 96
Днес влезнах в магазин на Zara и завлякох една мекичка блузка от вълна и коприна, която беше изчерпана онлайн. Имаше само една и като я купих видях, че е XL, но няма значение, те са впити като модел.Такива, много ми влизат в употреба.

# 97
  • Варна
Благодаря! Да, за парите знам. Беше ми харесал много, но ме е страх да поръчам пак да не дойде в такъв вид… А от толкова много неща пратиха първо това 🤣
Случвало се е да поръчам блуза, дойде с дупка.
Върнах им я в магазина, изрично ме помолиха да кажа защо я връщам и да покажа къде е дупката.
Понеже много харесвах блузата исках да си я купя пак, поръчах я отново онлайн, но поръчката ми беше отказана без обяснения. Влизах няколко пъти в магазина, от този размер имаше една единствена блуза - тази с дупката.
Явно не ги бракуват, намалят или поправят по някакъв начин, продават ги до последно..

# 98
Привет, група. Имали ли сте подобен случай? Върнах в един пакет артикули от две поръчки -  1 пуловер + 2 пуловера, правилата на сайта го позволяват.  Получавам имейл, прието връщане, фигурират и трите пуловера, но сумата вместо 3х59 е 119 лв., т.е за два броя. Водих някаква нелепа комуникация с асистента на сайта, като в крайна сметка съм щяла да получа имейл с доказателство, че всичко е ок. Тъй като са почивни дни още нямам нищо, нито пък превод на банкирането.
Прилагам и снимки.

# 99
Dpaleva, аз връщах в един кашон продукти от 2 поръчки. Получих два отделни email-а за двете поръчки.
Сега погледнах - в сайта е отразено също - вижте там как е.

# 100
Здравейте!
Имам нужда от съвет.
На 5 декември получих пратка, като единият артикул не беше доставен, поради изчерпана наличност. Минаха 14 работни дни и все още не са преведени парите. Чат ботът ми казва, че ще получа мейл. До момента имейл няма, както и паричен превод. Смятам да подам жалба в КЗП.
Има ли друг с подобен проблем?
Много съм разочарована, любим магазин.

# 101
  • Sofia
А парите изтеглени ли са или само блокирани? Може, за всеки случай, да проверите и в банката дали са дръпнали пълната сума или само са я блокирали.

# 102
Да, парите са изтеглени в момента на поръчката, с липсващия впоследствие артикул.

# 103
  • София
Да, парите са изтеглени в момента на поръчката, с липсващия впоследствие артикул.
Проверете си сметката и ще видите, че банката е дръпнала само сума за един артикул.
Проверете всичко добре първо и тогава КЗП. Тормозете ги в чата през два дена.

Тема за размяна на стоки на Зара вече няма да има.
.................................................
Уважаеми потребители,

Съгласно новите разпоредби в законодателството, платформите, предоставящи възможност за публикуване на обяви, продажба на стоки и/или предлагащи услуги срещу заплащане са задължени да предоставят на НАП информация за всички продавачи/предлагащи услуги.
Съгласно дефинициите платформа е програмен продукт, например Интернет страница, който позволява свързване на предлагащи стоки и услуги с други потребители с цел пряко или непряко извършване на относима дейност за тези потребители.

Искаме любезно да напомним, че BG-Mamma e платформа за комуникация, в която, съгласно разписаните правила, НЕ се допускат обяви за покупко-продажби от всякакъв вид (вкл. автомобили, имоти, животни и др.), обяви за търсене и предлагане на работа, услуги, посредничество, размени и др.
В платформата не изискваме персонализиращи лични данни, които да могат пряко да идентифицират физическо или юридическо лице, което публикува обява, предлагаща продукт/услуга, което не би позволило на “НЕГ.БГ” АД да изпълнява законови задължения, касаещи публикувани обяви.

На база гореописаното Ви информираме, че за в бъдеще няма да бъдат допускани никакви теми и публикации, предлагащи продажба/размяна на стоки и предоставяне на услуги.
Настоящата тема ще бъде заключена за нови коментари и в рамките на до един календарен месец ще бъде изтрита.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 15:02 от stefina

# 104
  • на пистата
Дали в pull end bear се появяват бройки.Докато се наканя и едно яке се изчерпа.Има го само налично в Парадайз център...ама съм от Карлово 🤣златно ще ми излезе.Няма га в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт