Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 319
  • 841
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Проверете в about you дали го няма там.

# 106
До кога продължава намалението в Зара?

# 107
# 108
Колко струва връщането чрез куриер?
По- бързо ли става възстановяването на сумата или е на късмет?  Чудя се дали да не върна чрез куриер, понеже в нашия град няма магазин на Зара или да изчакам другата година 😅

# 109
Според мен най-ефективно е връщането в магазин. На момента става и парите се връщат бързо.

# 110
Благодаря! Така ще направя.
Понеже е проблемно всичко, което получих. Клинът беше разшит, блузката поръчах цвят сив мергел, а дойде каки… Пълна трагедия са този път. За качеството да не говорим…

# 111
  • Варна
Получих тези дънки, които бяха отделени от останалата част на поръчката.
Хубави,  мека, но плътна тъкан, оформящи даже. Доволна съм.
Поръчах един размер нагоре, както беше написано, но май можеше и с по-малкия да мина.

# 112
  • Mostly in my mind
Къде четете отзиви за размерите? Никъде не видях аз.

# 113
  • Варна
Къде четете отзиви за размерите? Никъде не видях аз.
Под номерацията пише

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 16:22 от Хексе

# 114
  • на пистата
Момичета,ЧНГ,здрава и успешна да е.
В Зара помня от преди,че всеки четвъртък сваляха цените на намаленията.Дали утре ще е така 🤣

# 115
  • София
Момичета,ЧНГ,здрава и успешна да е.
В Зара помня от преди,че всеки четвъртък сваляха цените на намаленията.Дали утре ще е така 🤣
Така ще е.

# 116
  • Варна
А по кое време? След полунощ или сутрин след 8 примерно?Thinking

# 117
  • Бургас/Пз
Имам поръчка от Зара от 18 декември на артикул на редовна цена. На 20 декември получих имейл , че е изпратена. В приложението ми дава дата на доставка 30.12, но нищо не пристигна. На локализиране на пратката не излиза нищо, изписва само това

Писах им, но ми отговориха само, че поръчката е изпратена. Според вас какво мога да направя?? До кога да чакам?? Дали е възможно Спиди да са я забрави някъде??

# 118
По- бързо ли става възстановяването на сумата или е на късмет?  Чудя се дали да не върна чрез куриер, понеже в нашия град няма магазин на Зара или да изчакам другата година 😅

Миналата седмица връщах, не ми даде изобщо опция за безплатно връщане до магазин. 5,40лв. ме таксуваха връщане от офис на Спиди или 7,40лв. от адрес.

# 119
  • Варна
Скрит текст:
Миналата седмица връщах, не ми даде изобщо опция за безплатно връщане до магазин. 5,40лв. ме таксуваха връщане от офис на Спиди или 7,40лв. от адрес.
И на мен така не ми излизаше опция за безплатно връщане в магазин. Обаче отидох директно в магазина и върнах дрехата, не ме таксуваха и нищо не казаха.

Общи условия

Активация на акаунт