Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 341
  • 841
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Petkova93
Ето 5854/221/737

# 136
  • София
Никакъв шанс няма да го върнете и да си го купите отново. Отдавна им е забранено да ги продават веднага. Изкарват се на другият ден евентуално, но не се знае кога. Дебнете в сайта и го купете пак.

На мен ми дойде огромна поръчка. 80% от нея ми харесва, а чакам още...

# 137
Имам поръчка от Зара от 18 декември на артикул на редовна цена. На 20 декември получих имейл , че е изпратена. В приложението ми дава дата на доставка 30.12, но нищо не пристигна...
Писах им, но ми отговориха само, че поръчката е изпратена. Според вас какво мога да направя?? До кога да чакам?? Дали е възможно Спиди да са я забрави някъде??

Скрит текст:
Проблемът е в Спиди
Започнете да звъните на тях. Имах преди няколко години една поръчка която спиди ми доставяха цяла седмица. Тази година имах подобен казус с Еконт. Ако сте платили поръчката, Зара е изпратила стоката с което нейният ангажимент приключва.
Оказа са се, че не е точно така. След повече настояване от моя страна да направят проверка, от Зара ми писаха, че поради технически проблем при тях няма да ми доставят артикула и ще ми върнат парите. Точно 5 минути по-късно връщането беше отразено в профила на поръчката и артикулът е маркиран като върнат.  Получих и имейл за възстановяване на парите.
Имам още един казус с тях за една риза от намаленията, която просто премахната от поръчката няколко часа след като ми бяха приели плащането. Обаче нея изобщо я няма сега в профила на поръчката, та ще видим какво ще се случи занапред
[/spoiler]

Много лошо за Зара тогава. Като не са сигурни дали са изпратили нещи да не отговарят с такава увереност. Явно тях предварителното плащане ги прави толкова инертни и високомерни.

# 138
Момичета,отново има намаление🎁🎁🎁Снощи заспах и не успях да си купя един сет намален от 280лв с 50% за 140лв и сега успях да го взема за 90лв

# 139
  • Варна
Момичета,отново има намаление🎁🎁🎁Снощи заспах и не успях да си купя един сет намален от 280лв с 50% за 140лв и сега успях да го взема за 90лв
Дайте ни линк да го видим и ние

# 140
Дайте ни линк да го видим и ние

# 141
Този път намалиха цените в събота, а не в четвъртък както на предни намаления.

# 142
Това пуснах днес, да не съм съвсем без нищо.
Скрит текст:

# 143
Обувките са прелестен модел! Честито! Жалко че нямат чисто черни.

# 144
  • София
Много неприятно ме изненада това съботно намаление!
Проверих в четвъртък и вече не влязох (грешката си е моя, разбира се).
Вече в събота ли ще са седмичните намаления, знаете ли?

# 145
  • Варна
Много неприятно ме изненада това съботно намаление!
Проверих в четвъртък и вече не влязох (грешката си е моя, разбира се).
Вече в събота ли ще са седмичните намаления, знаете ли?
Може да е било по изключение заради празниците.
Трябва някой вътрешен да каже, не са обявявали ден за намаление официално.

# 146
  • Стара Загора
Днес получих тези дънки балон.Доста ги мислих,когато поръчах заради широкия модел.Сега мога да кажа ,че са страхотни. Пробвах и с маратонки, и с боти.Стоят добре,доволна съм.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-trf-ba … html?v1=380986274

# 147
Здравейте! Поръчах една блуза от Масимо Дути преди намаленията до магазин, но сега я хванах на по-ниска цена и съответно не искам да взимам първата. Има ли начин без да ходя до физически магазин, да върна блузата, която вече е в магазина от 20-тина дни, почти месец? 15-дневният срок за взимане е изтекъл, но в профила си стои поръчката като чакаща вземане. Опитах да се свържа през апликацията с МД, но не става.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 13:57 от Stella Gemella

# 148
Да похваля това палто, р.М, отговаря, супер е!
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D0%B2%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4% … html?v1=424704159

# 149
Има ли вариант да върна стока купена онлайн, като е изтекъл срока?
 На 10.12.2025 е получих, днес отивам да е върна и се оказа че месец смятат от датата на изпращане.
 Мнигк ме е яд, може ли нещо да се направи?

Общи условия

Активация на акаунт