Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 328
  • 841
  •   2
Отговори
# 150
Има ли вариант да върна стока купена онлайн, като е изтекъл срока?
 На 10.12.2025 е получих, днес отивам да е върна и се оказа че месец смятат от датата на изпращане.
 Мнигк ме е яд, може ли нещо да се направи?
Случи ми се и на мен същото миналата година, и то само с един ден бях закъсняла, писах им в чата, но казаха, че вината си е моя и нищо не могат да направят. Затова вече винаги гледам датата, която пише като краен срок за връщане към самата поръчка.
Все пак може да се пробвате, току виж някой служител реши да ви влезе в положение, но при мен не се получи. Добре че поне нещата ми ставаха, че си ги носих все пак.

# 151
  • Mostly in my mind
и аз го получих днес. много добра покупка!

# 152
  • София
и аз го получих днес. много добра покупка!
Това палтенце го купихме подарък за 80г юбилей на свеки, още на 22.10., когато го пуснаха! Много е елегантно и цветът е хубав много! Тя много му се радва също! Добра находка си е. Само да бяха сложили още малко вълна!

За връщането на дрехи с изтекъл срок за връщане. Сценарият обикновено е... вземат ги обратно. Пледирайте за срока на доставката. Онлайн няма да стане. Забравете. Ходи се на каса. Отказват ви, в повечето случаи. Чакате да дойде мениджър. Идва мениджър и специално за Вас правят изключение. Практика на Зара. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 153
  • Mostly in my mind
Как трябва да тълкуваме подчертаните години? Simple Smile

# 154
  • София
Според мен , възрастна, но модерна.Ill
Копче при мен преди години с 3 дни закъснение и с 2 мениджъра спокоен разговор и молби не ми се получиха нещата.
Обаче миналата година като върнах един път панталон с камъни, който е струвал 160лв, и сега с вр
Дойдоха ми 5 чифта обувки и всички са ми топ, но с дрехите удрям камък-размери, качество.

# 155
  • София
Момичета беше ми изтекла картата, която бях линкнала в Зара и платих с apple pay. Изтрих линкнатата карта, и сега нямам никаква там. Обаче вече доста време се бави refund, а върнах на каса. Случвало ли ви се е?

# 156
Има ли телефон на който мога да се обадя и да се свържа със сайта?
Получих пратка, с липсващи около 50 процента от артикулите. Мислех че ще дойдат с втората част от пратката, но днес получих съобщение, че тя ще съдържа само една рокля.
Писах им в чата, но си пиша с бот, който изобщо не ме разбира, а нямам фейсбук, така че не мога да ползвам  и месинджър. Ще съм благодарна ако имате телефон за връзка.

# 157
Няма телефон за връзка с тях. Имат имейл, който Ани сложи в първи пост. Аз бих писала там.

# 158
  • София
Има ли телефон на който мога да се обадя и да се свържа със сайта?
Получих пратка, с липсващи около 50 процента от артикулите. Мислех че ще дойдат с втората част от пратката, но днес получих съобщение, че тя ще съдържа само една рокля.
Писах им в чата, но си пиша с бот, който изобщо не ме разбира, а нямам фейсбук, така че не мога да ползвам  и месинджър. Ще съм благодарна ако имате телефон за връзка.
В петък имах същият казус с една рокля, веднага писах в чата, след бота се включи служител беше 18ч. и ми върнаха парите.

# 159
  • София
Според мен , възрастна, но модерна.Ill
Копче при мен преди години с 3 дни закъснение и с 2 мениджъра спокоен разговор и молби не ми се получиха нещата.
Обаче миналата година като върнах един път панталон с камъни, който е струвал 160лв, и сега с вр
Дойдоха ми 5 чифта обувки и всички са ми топ, но с дрехите удрям камък-размери, качество.
Точно така!
Забележително елегантна и на 80! Така да се чете! Стремя се да съм като нея! Пожелавам и на вас същото! Hug
Стефи, ударила си на камък! Кофти! Но, струва си да се опита! Винаги!

# 160
На мен за липсващи две неща, ми казаха, че са пристигнали и да пия една студена вода. Изтриха ги от поръчката и си измиха ръцете. Внимавайте, нямала съм проблем, това намаление ме разочарова искрено..

# 161
Аз имам липси на десет неща. Направила съм скрийн шот, надявам се да няма такива проблеми.
Писах им на мейл, благодаря ви. Сега ще очаквам положителен резултат.

# 162
Аз също съм разочарована от намалението. Повечето неща бяха дефектни, успях да ги върна. Но бях поръчала един пуловер в сиво, дойде в цвят каки. Не можах да го върна, казаха ми да отида през работен ден( бях отишла в неделя) и ще пробвам пак.

# 163
  • София
Не си ли проверявате в банкирането? Там се вижда какви суми са изтеглени. Какви студени води?
И какво като са изтрили артикулите от поръчката, нали си имате потвърждение на мейла какво сте поръчали.

# 164
  • на пистата
Да де,ама жената казва,че ги няма а зара,че са пристигнали.Какво да направи.

Общи условия

Активация на акаунт