Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 68 388
  • 841
  •   1
Отговори
# 255
И аз днес успях да пусна някои неща, които бяха изчерпани и дебнех. Видях, че палтото е с много добри отзиви в темата и реших да го поръчам. Дано да топли, че съм зиморничава. За съжаление,  за тази поръчка ми дава доставка 27.01.2025, т.е. след края на намалението и ще е късно за отзиви. Много харесвам роклите им тип риза, миди и макси дължини и тази ми беше в "любими" отпреди намалението. Радвам се, че се появи моят номер.

# 256
Може ли линк към палтото?

Не успявам да приложа линк, оставям арт. номер на палтото: 9867/765/712

# 257
А за това палто някой отзиви?
Скрит текст:

# 258
А за това палто някой отзиви?
Скрит текст:
Беше в списъка ми, докато не го видях в магазин. Плата изглеждаше зле, освен това въобще не е удобно за носене. Има едно единствено копче около шията, шала се премята и толкова. Идеята е добра, изпълнението куца.

# 259
Много благодаря! И аз заради шал-яката се колебаех. Иначе съставът му по етикет е по-хубав от другото,  което поръчах сутринта, но няма смисъл да го разхождам щом няма хубаво закопчаване.

# 260
  • Mostly in my mind
И аз днес успях да пусна някои неща, които бяха изчерпани и дебнех. Видях, че палтото е с много добри отзиви в темата и реших да го поръчам. Дано да топли, че съм зиморничава. За съжаление,  за тази поръчка ми дава доставка 27.01.2025, т.е. след края на намалението и ще е късно за отзиви. Много харесвам роклите им тип риза, миди и макси дължини и тази ми беше в "любими" отпреди намалението. Радвам се, че се появи моят номер.

щом си зиморничева, няма да те стопли. не е за минусови температури. при 8-10 градуса и с дебел пуловер и шал ми беше добре с него. отделно на второто слагане, ръкавите бяха вече замъшени Sad

# 261
Пфф, жалко.. Ще го видя като дойде, но това завалване на ръкавите ще ме накара да го върна. Хубаво си бях харесала в БС едно палто boss,  ама тук цената ме изкуши. Нищо, добре че връщането е лесно в магазин.

# 262
А някой с отзиви за това палто?

# 263
Здравейте, пристигна ми поръчка с две рокли, но едната е с накъсани тегели, което мен не ме устройва... Мога ли да я върна като дефектна, за тяхна сметка? Или да искам компенсация? Не съм имала такв случай със Зара.

# 264
  • Somewhere far away
Получих известие че е доставена пратката, но всъщност не е. Пренасочена е за връщане, защото явно от зара са идиоти и  така и не разбраха, че искам доставка до офис на спиди и не желая да ми звънят разни куриери!  Много некоректно.
Надявам се да ми върнат парите и да се приключва. Явно повече няма да поръчвам от тях.

# 265
Много е лоша тази тяхна политика с куриерите.
Защото и на мен ми се е случвало да съм заявила примерно до кутия, а да идва на домашен адрес..

# 266
E какъв е проблема да си я насочите през  спиди като бъде изпратена получавате товарителница и може да управлявате кога и къде да бъде доставена.

# 267
  • Somewhere far away
E какъв е проблема да си я насочите през  спиди като бъде изпратена получавате товарителница и може да управлявате кога и къде да бъде доставена.
Проблем е защото изобщо не е изпратена към спиди, а към sameday.

# 268
Аз пък за това плащам доставка, искам точно до вратага ми да я доставят, а не да ходя да я търся по пощенски клонове или офиси.

# 269
  • Somewhere far away
Ами хубаво плащате. но в момента не става дума за вас. Ситуацията с моята поръчка показва  липса на професионално отношение и абсолютно безхаберие. Аз посочвам едно, а те си правят  каквото на тях им е удобно - това го няма никъде в никой друг сайт или магазин.
Доста клиенти ще загубят.
Мен ме загубиха със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт