Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 69 593
  • 841
  •   1
Отговори
# 495
Да, отдавна е този код, но с последното обновление не виждам вече отделни разписки.
Това, което отчитам за това намаление е, че нямаше толкова coming soon - артикули, както са прекалявали в някои предни кампании.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 10:03 от Tsugumi_

# 496
  • София-Младост
Някой има ли този модел дънки, да ми каже от дебелия твърд плат ли са и някакви размери?
https://www.zara.com/bg/en/trf-straight-high-waist-jeans-p036070 … 9&origin=shopcart

# 497
Момичета, някоя от вас да има ето тази рокля:

https://www.zara.com/share/%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%B0-%D0%B1%D1%80 … =red_social_movil

Дали си отговаря на размера? Поръчах ХС, по принцип нося С и сега се чудя дали ще ми стане…

# 498
Днес ми беше деня за доставка, но поръчката стои на купена. Писах пак в чата и веднага се свърза служител, до 2 дни трябвало да получа отговор на имейл. Вече мисля, че няма да я получа

# 499
Днес ми беше деня за доставка, но поръчката стои на купена. Писах пак в чата и веднага се свърза служител, до 2 дни трябвало да получа отговор на имейл. Вече мисля, че няма да я получа
Според мен има надежда да си получим поръчките. На мен крайният ден за доставка ми е до утре, но видях че вчера статуса на поръчката ми от 25.01 е променена от купена в процес на изпълнение.

# 500
ani, пробвай да пишеш жалба в КЗП, може да се жегнат.

# 501
Момичета, някоя от вас да има ето тази рокля:

https://www.zara.com/share/%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%B0-%D0%B1%D1%80 … =red_social_movil

Дали си отговаря на размера? Поръчах ХС, по принцип нося С и сега се чудя дали ще ми стане…
Аз си взех С, но дупето ми беше вън. 160см съм..

# 502
Има ли някой с поръчка от 29.01 и доставка утре, която още да е със статус купено?

# 503
Във връзка със забавените поръчки, аз днес получих имейл за промяна на датата за доставка. Така че се надявам до края на седмицата да пристигне, както е посочено.

# 504
На мен ми отговориха,че ще се свържат с мен чрез имейл до 48 часа. Надявам се да получа все пак поръчката.

# 505
Моята е от 25 ти и аз чакам да се свържат по имейл до 48 часа. Вече минаха 30 часа, но се стои на купено със старата дата на доставка.

# 506
  • София
А на мен пък поръчки за 14.02 дойдоха вчера на 10.02

# 507
Момичета, ще връщам дрехи, но ми изпратиха етикет за експресуан, а такъв офис нямаме .. какво да правя сега .. поне да беше сеймдей кутия ..

# 508
Пиши им на чата. Аз помолих да го сменим на вземане от място, но може да има опция и офиса и куриера да сменят.

# 509
Момичета много съм разочарована този път, не получих отговор до 48 часа, както казаха в чата за информация за неполучената пратка. Днес пак се свързах въобще не може в чата да ми кажат какво се случва, нито защо не получавам отговор на имейл, дъ съм имала търпение. Поисках имейл на който мога да се оплача; писах и там да искам информация. Това практика ли е да не ти отговорят даже?

Общи условия

Активация на акаунт