Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VIII тема

• 61 250
  • 773
  •   2
Отговори
# 765
  • Sofia
Не знам конкретно за тези, но което аз съм купувала, отговаря точно.

# 766
  • София
Не знам конкретно за тези, но което аз съм купувала, отговаря точно.
Благодаря

# 767
  • София
С револют парите се връщат до 2 дни, ако е друг банка, може 4-5 дни.

# 768
  • Пловдив
При мен повече от месец не са върнати. Нямам и "информация по имейл", за което ми писаха последния път в чата. Банката е ЦКБ. Обмислям жалба до КЗП.

# 769
  • София
Пишете им всеки ден в чата и ще реагират.

# 770
Здравейте,
Отговарят ли номерата на обувките на Зара?
Заглеждам тези https://www.zara.com/share/split-suede-penny-loafers-p13595610.h … =red_social_movil
И се чудя идват ли уголемени, твърди?
Някой има ли впечатления?

Имам над 20 чифта обувки от тях и досега всичките си отговарят на номера.

# 771
Здравейте, Зара имат ли някакви кодове за отстъпки?

Винаги пазарувам на редовна цена и не съм сигурна дали намаляват цените с кодове за отстъпка или само по време на големите намаления/разпродажби намаляват цените.

# 772
Няма кодове в Зара.

# 773
Дами, здравейте. Поръчката ми от Зара трябваше да дойде вчера, но от 21.09 е със статус "в процес на подготовка". Писах им и на Месинджър, писахме си и в чат. Едните казват, че е  изпратена, другите, че не е. И в двата случая отказват анулиране. Писаха ми ако не дойде до края на деня вчера да ги уведомя. Уведомих ги. Не отговарят. Ядосана съм, защото в деня след като поръчах се оказах в магазин на Зара, но вече си бях платила онлайн артикулите. Можех да откажа поръчката тогава, но реших да съм коректна. Устройваше ме да дойдат на 24.09 каквато беше датата за доставка. Сега обаче вече се изнервям, защото ми е важно да пристигнат до утре, а движение по пратката няма.
Имате ли някакви идеи какво мога да направя освен да се ядосвам? Искам да анулирам пратката и да отида някъде на място да си купя нужните дрехи. Не ми е вариант да чакам, а пък това, че държат парите ми и мълчат направо ме побърква.

Общи условия

Активация на акаунт