Ом Шанти Ом глобус

• 299
  • 5
  •   1
Отговори

Здравейте, незнам дали темата ми е за тук, но искам помощ.
Колкото и да е смешно мъжът ми е вманиечен в филма Ом Шанти Ом и като любители на Боливуд филмите сме изгледали всички, но както и да е един ден ми каза че много е харесал глобуса от филма и аз търсих същия, но никъде не го намерих, така че ако някой може да помогне в откриването нека ми помогне.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 11:21 от bubanka

# 1
# 2
Благодаря ви, и аз го видях в тези сайтове само че не съм поръчвала от този и незнам дали ще пеистигне а и до колкото видях се плаща предварително.
Вие поръчвали ли сте от там!

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 12:33 от Не се сърди, човече

# 3
Не съм поръчвала. Онлайн пазаруването винаги върви с риск, вижте информацията за сайта и преценете дали може да се доверите.

# 4
  • София
В някакъв форум пише, че тези които се продават в нета са ръчно направени реплики, тъй като оригиналния си е бил за филма. Всякакви вариации има и навсякъде пише, че може да има несъответствие в дрехите, но не вярвам да е само в тях. Тоест може да си поръчате едно а да ви дойде друго. Ето тук в този аукцион уж е показан такъв като на вашата снимка, но отдолу пише че може да има раминаване: https://www.worthpoint.com/worthopedia/tribute-om-shanti-om-oso- … owglobe-503430420

# 5
В някакъв форум пише, че тези които се продават в нета са ръчно направени реплики, тъй като оригиналния си е бил за филма. Всякакви вариации има и навсякъде пише, че може да има несъответствие в дрехите, но не вярвам да е само в тях. Тоест може да си поръчате едно а да ви дойде друго. Ето тук в този аукцион уж е показан такъв като на вашата снимка, но отдолу пише че може да има раминаване: https://www.worthpoint.com/worthopedia/tribute-om-shanti-om-oso- … owglobe-503430420

Да това го знам, аз просто търся да е горе долу същия, благодаря ви все пак!

Общи условия

Активация на акаунт