Козметичка/дерматолог в София

• 536
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, търся добър дерматолог искам да се консултирам с него за разширените ми пори в Т зоната и съответно да започнем някакви процедури, също така търся и добра козметичка, за София става на въпрос.... Благодаря предварително на коментиралите

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 00:16 от Не се сърди, човече

# 1
  • Melmak
Аз ходя в Мърфи и съм доволна от Надя и Рози. Правя си hydrafacial, също съм с разширени пори и с мазна кожа.

# 2
Аз ходя в Мърфи и съм доволна от Надя и Рози. Правя си hydrafacial, също съм с разширени пори и с мазна кожа.
Къде се намира  точно салона, благодаря . ❤️

# 3
  • Melmak
На Гарибалди, срещу кфс.

# 4
Днес ходих за първи път в Beauty Bar Icona, момичето беше невероятно! Освен щателно почистване и масаж на лицето ми направи и масаж на врат, рамене, ръце, до върха на пръстите. Останах много очарована. Спомена, че има и собствен салон - Hexerei. Ако някой се интересува, може да я посети, казва се Виктория.
 Разпита ме какво искам да постигна за кожата си, какви са ми проблемите, какви козметики ползвам.
Доколкото разбрах съм на добър път откъм грижа за кожата, при положение, че в живота ми това е трето посещение при козметик. Но от нея съм много доволна и ще се поддържам вече при нея.

# 5
Здравейте, търся добър дерматолог искам да се консултирам с него за разширените ми пори в Т зоната и съответно да започнем някакви процедури, също така търся и добра козметичка, за София става на въпрос.... Благодаря предварително на коментиралите
Намерихте ли добър дерматолог за консултацията?Споделете, ако сте доволна.

# 6
Намерихте ли добър дерматолог за консултацията?Споделете, ако сте доволна.

Аз също страдам от разширени пори и съм заинтересована..

# 7
Хриси от дерма акт в Драгалевци , козметик е , но е страхотна

Общи условия

Активация на акаунт