Самоделни бижута

• 71 246
  • 413
  •   1
Отговори
# 225
Айде!
Пфу, че ми липсва кю-то ти... Tired

# 226

Сигаа,на първата снимка са жалките остатъци от обици и една висулка.Материали:кокос, дърво, велтер Wink и разните му мъниста, които развалят пейзажа.На втората са любими за мен работи:гривнадругата не мога да намеря, пръстен,другия го счупих и двете пандативчета по мой проект лично за МЕН.

# 227
еееех, налегнаха ме спомени... Thinking
метала месинг ли беше?

сега остава да пуснеш и скулптурите от велтер

# 228
  • София
soft, страхотни са, особено от втората снимка  Heart Eyes

# 229
 Party ихууу Simple Smile ами да и аз съм на мнение,че манистата са "малко" излишни....гривната е куУуул  Peace

# 230
Хе,хе, преди туенти годинки такова се е носело.Е, и тогава ме дразнеха, ама как ще обиждаш любимия.Пък аз тогава едни по-семплички си избрах.

# 231
От известно време гледам., че продават полускъпоценни камъчета и се чудя как мога да ги направя за носене. Те, разбира се, са без дупчица.  Laughing
Вариант е и директно да залепиш камъните за клипсове. Секундните лепила вършат добра работа.

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 16:57 от Прасчо

# 232
  • BABYLAND
СОФТ, много ми харесаха творенията на мъжо ти. ПОздравления!

# 233
  • София
Здравейте отдавна ви чета но много не съм писала, защото нямах какво да покажа. Реших да пробвам да си направя някакви бижута от фимо, защото много ме запалихте, след работа до 12 часа ги масторя и ето това се получи. 
http://good-times.webshots.com/album/559419633nhGItl?vhost=good-times

# 234
  • Добрич
maria*, уаууу! Справила си се страхотно! Браво! Заслужавало си е отделеното време след работа! Със здраве да си ги носиш!  Peace  Изключително много ми хареса брошката или каквото е там или ще става - маската с ръчичката!  Peace bouquet

# 235
  • София
мерси  Grinning
ааа ами това го видях като техника в един сайт за фимо, как се прави лице и се упражнявах, не съм решила точно какво ще го правя на кукла или за обица също се замислих, сега ще потърся урока за лицето.
ето го

http://www.polymerclaycentral.com/face_sculpt.html

неможах да ги направя точно такива ама горе долу стават.  Simple Smile

# 236
  • Добрич

неможах да ги направя точно такива ама горе долу стават.  Simple Smile

Ама, как да не се е получило точно така...същото е! Браво! Според мен ще седи много добре като обица - само една.  Wink  bouquet

# 237
maria*, много добре си се справила! Доста техники си пробвала и всичко се е получило добре. Браво на теб!

# 238
Ако тези гривнички могат да минат за бижута
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110094&photo=2
бях ги направила за благотворителния базар

# 239
Здравейте някои нещица които съм си правила ако може да се каже , че са бижута  Flutter
колие
още едно синьо колие
друго зелено колие

еднакви модели колиета червена и синя и разни гривнички тук
 съжалявам снимките не са много ясни, но е тъмно и снимам с телефон  Cry

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт