Мечтан миг.

• 2 818
  • 17
  •   1
Отговори
С наближаването на празниците, много хора,несъзнателно започват да мечтаят повече.
И на мен това време на годината ми повлия.Затова реших да пусна тема за тайните копнежи на душата.
Ако имахте божествена власт и можехте да създадете един мечтан миг, който винаги бихте помнили, какъв би бил той?
Например: Разхождаш се по екзотичен плаж. Слънцето гали златистата ти кожа. Вятърът леко разрошва косата ти. А красив партньор те привлича в прегръдките си. Някъде се чува крясъкът на ято птици.
Дайте воля на въображението си. Няма никакви ограничения. Нека помечтаем, просто ей така - насред серията работни дни.

# 1
  • София
Да прегърна отново починалият ми съпруг.

# 2
И мен ме е обзел коледния дух! Обичам Коледа! Мечтая, планирам и осъществявам това, което е възможно.
Към момента си мечтая за коледни базари, топъл шоколад, виенско колело, разходки, но клипчета, които разгледах в избор кои да посетим ми нарушиха илюзията. Оказа се, че вървят заедно с тълпи от народ и блъсканица. Въпреки това ще го осъществим.

# 3
Имах една мечта - да изкача европейския вододел Пас Лунгин, намира се на територията на Италия. Не изглежда като кой знае колко невъзможно нещо, но няма да стане изобщо никога, както изглежда.
Ако стане чудо, ето там искам да отида, да мога да го изкача заедно с ММ и да си слезем по живо, по здраво.

# 4
Да проходя. С ДЦП съм още от раждането си, в инвалидна количка. Но това вече няма как да се случи. На 47 години съм.

Въпреки това се радвам на живота, доколкото мога.

# 5
Изплатили сме кредита предсрочно.

# 6
мечтата ми е да имам жена и дете

# 7
Ипотеката изплатена, децата изучени, намерили техните си хора и се наслаждават на тихо щастие, обичани и в добро здраве.
Ние с мъжот, здрави и бодри пенсионери, се радваме на внучета и спонтанни пътешествия.

# 8
Моят миг е....
Лято. Слънчеви лъчи огряват кожата ми. На голям стадион съм. Очаквам появата на любима група. Във въздуха се усеща онова трепетно споделено чувство, което наелектризира тълпата секунди преди появата на бандата. По тялото ми се прокрадва лека тръпка на вълнение. До мен е любимия мъж. Понякога тайно се вглежда в мен, с поглед казваш: ти ме правиш щастлив, ти си моята гордост, теб ще пазя и редом до теб ще вървя. Вдишвам аромата му - на спокойствие, сила и една надежда за общо бъдеще. Нежно обгръща талията ми с ръка. Групата изсвирва първите тонове.

# 9
  • Банско
Мечтан миг би бил да помисля по-рано за деца и да имам повече съответно.

# 10
midnightStar, ти го прегръщаш с всяка своя мисъл за него, бъди сигурна Flowers Tulip

Не ми се отдава мечтаенето нещо в момента, по-късно може да променя поста си, ако ми дойде някаква муза.

# 11
То и аз не мечтая в истинския смисъл на думата, молитвите ми са предимно за здраве и мир за семейството, но ако говорим за генерална мечта-написах я по-горе.

# 12
Мечтая си, че след няколко много много тежки и трудни години, ще дойде най-накрая времето за лично щастие и повече възможности за лично развитие и постигане на поне едно минимално ниво на спокойствие. С малко думи : искам спокойствие и от време-навреме по някой радостен момент.

# 13
След всички Радини вълнения (слава Богу не кой знае какви) минали през главата ми накрая детето е изучено,хванало си живота в ръце. Да си имаме едно не голямо местенце за нормално живеене където да посрещаме внуците и да се радваме на спокойни години.

# 14
Мечтая си доктора да каже "Трайно излекуван е". Знам, че не е реалистично, но си мечтая...

Общи условия

Активация на акаунт