Guns N' Roses - София, 07.2025г

• 1 857
  • 12
  •   1
Отговори
Привет фенове и фенки Simple Smile

Купихте ли си билети?

# 1
Е, тя продажбата за всички почва на 13.12.
Иначе за членовете по-рано. Но аз не съм. Simple Smile

# 2
  • София
Аз бях миналата година в Букурещ, така че още се чудя.

# 3
И аз така.
Неочаквано добър концерт беше. Реших, че вече са се поизморили и ще го карат яваш, яваш. Три часа пяха, свириха.

# 4
Е, тя продажбата за всички почва на 13.12.
Иначе за членовете по-рано. Но аз не съм. Simple Smile

Уффф, много кинти искат за членство Imp

# 5
  • София
В Букурещ беше страхотно шоу, въпреки жегата. И организацията беше топ.
Ходя на около два концерта/фестивала на година, но този наистина ме впечатли. 25 парчета сет, две сола на Слеш...

# 6
Аз чакам само да стартират продажбата на билети и взимам Sunglasses

# 7
Купих...разбира се от 99лв нямаше;
А за капак вчера имали кахър със сайта и днес отново купувах, защото се оказа, че вчерашната покупка не се е осъществила...пак добре, че те ми писаха. Аз бях решила, че всичко е ток и жица, ама тц!

# 8
И аз купих Heart Decoration

# 9
Включвам се и аз в темата. Мога ли да помоля, ако някой има линк към опашката за билети да сподели, понеже не ми излиза в сайта на ticketstation? Предварително благодаря.

# 10
Аз директно купих в Ticketstation, без да ми казва, че съм на опашка. И не съм потребител на Fest Club. Може да съм улучила съвсем началния момент, когато пуснаха свободната продажба и сайтът все още не е бил нападнат от купувачи. Ако във вашия град имате магазин "На тъмно", може да отидете да купите оттам. Аз така бях решила - ако вчера не бях успяла, днес щях да тичам дотам.

# 11
Аз очаквах да има опашка, както беше за концерта на Ед Шийрън. Оказа се, че няма и малко след 9 тръгнаха нещата. Естествено, не ми прие плащането с едната карта, но след лека битка, успях да взема билети. Имаше май от всички ценови категории, без 99лв., за които казаха че ще ги пуснат по-късно. За някои бяха по-малко, но се намираха.

Иначе, знам за магазини "На тъмно", но предния път като имаше проблем с опашката в сайта (за Ед Шийрън), бях звънял да питам, дали продават билети и ми казаха, че работят с Ticketstation, но нямаха още налични и не знаеха кога ще стане. Може сега да са коригирали организацията и това също е опция, за който не иска да се занимава със сайта им.

# 12
  • София
Взех билети и аз Simple Smile 2023 не ходихме по съседните страни да ги чуем, 2012 ги видях тук. Беше сбъдната мечта, която дори не съм се осмелявала да имам. Радвах се като малко дете, нищо че Аксел вече не е във върхова форма. Сега се радвам, че ще видя повече от оригиналния състав. Надявам се всичко да е наред и да се случи. Снощи имаше концерт по бтв, от Вегас, сега си го върнах да го догледам.

Общи условия

Активация на акаунт