Милано и Северна Италия - тема 18

• 29 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Е как да не е?!Само ни подпитва и разпитва.Бяхме на театър семейно преди два дни,и мъжете подпитва.Ама ние сме бетон. Ще разбере на Гейта къде отиваме,макар,че и за програмата не знае нищо.
   Между другото,за хазайката,че бях обещала да кажа - всичко попълнихме онлайн,имаше една декларация/или както там се казва/трябваше да сканираме личните си карти.Вече имаме кода за достъп до ключа за апартамента.
  Ще видим дали ще я видим на живо.

# 196
Orta San Giulio Heart Eyes до лаго маджоре, в Пиемонте.

# 197
  • Milano
Мерси Барба!

Марулета, аз ако бях щях да умра от любопитство.
Поне знае ли какви дрехи да носи?😊

Утре е Сан Валентино, мили деца.😍

Ако някой помни за онзи термален център до Сан Сиро, за който писах преди време, че ще бъде най-големият в градски условия в Италия с истинска термална вода, за разлика от тези на Порта Романа и на мястото на бившите конюшни Де Монтел, най-накрая ще отвори врати през април.

https://www.demontel.it/

# 198
Марулета, страхотен подарък, ще го помни цял живот!

# 199
  • In transit
Марулета, то няма и статии които да споменават въздушен транспорт.
Незнам откъде "черпят информация".

Завъртат кристалната топка, Реджи. Grinning Те много от новините в България са така.

# 200
Реджи,знае ,че пътува само с ръчен багаж. Изобщо за групичката ни от 5 приятелки е страхотна емоция.От момента на купуване на билети и букване на апартамента за нощувки.Естествено,имаме тайна група,обсъждаме там какво-що,и на италиянска почва ще има изненада.
   Всички имаме синове,които са приятели от 1ви клас.Нейният подпитва нашите,ама те мълчат.Аз,рожденичката и една от другите,ще отидем утре в апартамента на сина ми,той ще се прибира у дома/не живеем в София/.Та до полета ще сме у сина ми  и кандидат -снахата.Тя е спретнала тематична украса  на тема Италия,цифри и букви за ЧРД,та почваме от утре привечер.
   Абе много е яко,за всички ни.Още една от тях има юбилей тази година.Вече текат приготовленията за нея.
Само да няма стачки и времето да е с нас!

# 201
И нашата групичка отлита и в началото на другата седмица ще сме из миланските улици. Само се надявам да не вали. Е, няма да е пролет, то е ясно, но поне да можем да се шлияем сухи.

# 202
От сайта,който е в началото на темата казват,че ще е слънце и между 8 и 10 гр в Бергамо.

# 203
Реджи, езерото е Lake Orta, ходихме до градчето Орта Сан Джулио. Ние бяхме до Стреза, но пообиколихме наоколо.

# 204
Много приятна изненада ,очаквам с нетърпение да разкажете за всички емоции и преживявания .Ние ще ходим за 8 март и чета с удоволствие и интерес за да подберем интересни места и да си сътворим нашата прогарма.

# 205
Сега имам задача да видя вертикалните градини Bosco къде са и как стигаме до тях от Дуомо.

# 206
  • Milano
Марулета, от Дуомо или с М1 до Кадорна и после М2 до Порта Гарибалди или с М3 до Чентрале и след това М2 до Порта Гарибалди.

Вие днес ли пътувате?
Даже слънцето се показа...след 1 седмица отсъствие.

Може да отидете и до Tre Torri при другите небостъргачи.

Ааа, Вели Орта, не Орто.😊

# 207
Благодаря,Реджи!Утре сутрин летим.Пратих ви слънце.Честит празник!Кой каквото си избере да празнува,важно е да има с кого да го споделим и да се чувстваме обичани!

# 208
  • Milano
Защо се тревожите тогава за измислени въздушни стачки днес?

Весело изкарване с приятелките и да ни разкажеш после.

# 209
Аз не,Реджи.Още повече ,че слушам какво казваш .
   Сигурно и на италианска почва ще имам въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт