С какво ви дразнят свекървите? – 160

• 26 207
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • Най-красивата страна
А всичко можеше да е много просто.
Свекървата явно е или мърла или има ОКР.
Друго обяснение няма за кочината.
Значи оставя момичето да въдвори ред и елементарна хигиена в къщата,след като не може тя да го направи.
Мисля,че всеки нормален човек обича да му е чисто и подредено.

# 511
Защо момичето изобщо се е набутало там, като е видяло за какво става въпрос. Второ, ако момичето е с такива разбирания за хигиена, редно ли е свекървата да въдвори ред? Или тогава ще пискаме до небесата и ще сочи онази свекърва и как няма право да пипа.

# 512
  • София
За мен ОКР е и да търчиш нонстоп с парцал и мокри кърпи, но нали от българката по-чистофайна няма.

# 513
  • Другата България
Разбира се, че има друго обяснение за “кочината“.
Просто няма такава. Blush
Авторката силно преувеличава, защото не понася “ужаса“ от ден едно.

# 514
  • София
И затова, съвсем логично, се съгласява да живее там.
Цялата история е...

# 515
Е, чак пък няма такава… вие вече си правите съвсем свободни съчинения по картинка, а авторката отдавна не пише, така че смисъл от това няма, но ако ви се чеше клавиатурата, давайте.

# 516
  • Другата България
Цялата история е...
Тролска.

Свободните съчинения са от вчера, така че не виждам повод за притеснение.
От вчера се пише, че “авторката не пише“, но свободните съчинения продължават.
Не виждам моето с какво е по-различно.
А, сетих се. Не оправдавам снахата, която също е измислена според мен.
Ами - мисля, имам това право? Риторичен ми е въпроса.

# 517
  • София
Да,ама защо да се изнасят тя и съпруга и,след като жилището е на съпруга и?Ако жилището беше на свекървата-тогава да.

То си е на свекървата. Нима някой наистина смята, че като му прехвърлят нещо то наистина става негово и може да изгони онзи, който му го е прехвърлил? По закон може и да може, но от морална и етична гледна точка е меко казано грозно да се говори как при жива майка имотът е на сина и.

И сега е проблемът кочината, друг път ще е манията за чистота. В чужд дом е така, особено ако човек не схваща, че е чужд. За препарати с изтекъл срок на годност дори няма да коментирам. Изтекъл срок на годност могат да имат месо, яйца и мляко, но не и белина, прах за пране и прочее. Т.е. с времето може да губят ефективност някои, но не могат да са развалени в смисъла на опасни и по-отровни. Същото важи и за много от подправките, без червен пипер, може би.

# 518
Нормално е , ако има двама наследника да се оправят имотите. Който е там - влага и знае, че  е негово, макар с майката заедно. Но няма друг наследник. За това се прави.

# 519
  • София
Цялата история е...
Тролска.

Ооо, аз съм напълно съгласна с теб. Забележката ми беше в смисъл, че историята е много зле съшита.

# 520
  • Другата България
Скрит текст:
Цялата история е...
Тролска.

Ооо, аз съм напълно съгласна с теб. Забележката ми беше в смисъл, че историята е много зле съшита.
Да.
Въпреки, че аз съм твърдо “за“ да не се трупат излишни вещи, но след поведението на потребителката вече съм склонна да предполагам, че всичко е достатъчно добре украсено, ако изобщо има такъв казус.
Но пък е интересно поле за размисъл на поведение, не само на снахи, а и на свекърви и т.н.

# 521
Няма поле за размисли - отделно, ако ще по руски,  опит от техните комуналки, секи си има тенджерите.

# 522
  • Най-красивата страна
Не е мания за чистота да изхвърлиш всичко с изтекъл срок на годност,както и пробит леген,да подредиш кухненските шкафове ,да лъснеш микровълновата печка..според мен е нормално.

# 523
  • Пловдив
Моите неща са си мои, даже с изтекъл срок на годност. И не си ги давам.

# 524
Какъв човек трябва да си, за да приемаш за нормално, ако някой ти припише имот да го имаш за свой.

Общи условия

Активация на акаунт