Силна миризма на урина

• 974
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Дъщеря ми е на 2г, урината и мирише много силно. Никога досега не ни се е случвало нещо подобно. Живеем в Германия и тук много трудно пускат изследвания за кръв и урина. Минала седмица бяхме с червено гърло и беше на антибиотик. Та въпроса ми е Може ли тази силна миризма на се дължи на лекарствата, които ги пиеше преди една седмица ?

# 1
Според мен е възможно да е заради антибиотика . Детето пие ли достатъчно вода ? Помолете за изследвания ,все пак е било болно  ,тогава не са ли пускани изследвания . Ние бяхме до скоро в чехия ,но не ми се е случвало да ми откажат да пуснем изследвания . Не знам как живеете в такива държави където не може да проверите здравето на детето си . Много хора живеещи в чужбина се оплакват от същото. Ако се налага пуснете ги платено на своя глава

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 17:00 от Radii :)

# 2
С памперс ли е? Ако да - време ѝ е да го маха, особено за момиченце.

Иначе вземи си лакмус тест ленти за урина дали не е пикочна инфекция. Много са удобни, взех си като бременна и винаги имам под ръка.
Температура?
Винаги може да се обадиш на педиатъра и да кажеш, че се съмняваш за инфекция.

# 3
Здравейте. Дъщеря ми е на 2г, урината и мирише много силно. Никога досега не ни се е случвало нещо подобно. Живеем в Германия и тук много трудно пускат изследвания за кръв и урина. Минала седмица бяхме с червено гърло и беше на антибиотик. Та въпроса ми е Може ли тази силна миризма на се дължи на лекарствата, които ги пиеше преди една седмица ?

При антибиотик се взима пробиотик принципно. Изненадва ме това трудно взимане на кръв и урина. Аз не пия много вода и забелязах, че урината ми се промени, обадих се в мед. практика и ми казаха да отида, когато реша без час, дори не минах на преглед, служителката направи изследването, докторската го е погледнала и ми дадоха антибиотик, за изследване на кръв направо се обажда, че искам да ми вземат профилактично кръв, не питат нищо, защо и това го правя поне 2 пъти годишно. И аз съм в Германия и никога не е имало проблем за когото било от нас проблем.за изследвания, ЯМР, та камоли урина, което го правят за 5 мин. При необходимост в болницата мажеш да отидеш, веднага ще направят изследване и никога няма да те върнат, личен опит.

Общи условия

Активация на акаунт