iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 135

• 49 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Трябва да поръчам добавки , които сайта не предлага за България , но за САЩ да . Има ли вариянт да поръчам до адрес в Америка на друга превозваческа фирма и от там после да ги доставят в България ? Моля да с включат тези , които са го правили , с кой превозвач и изобщо как мога да го направя .

Код за отстъпка HZW6006

# 76
Денис ,
https://bg.iherb.com/pr/the-vitamin-shoppe-nac-600-mg-200-capsules/139832  това добро ли е .Доста е намалено .
Имам една опаковка и се чудя дали да взема още една .

С какъв срок на годност ти пристигна? Чудех се и на други продукти от тази марка, които са на 60% намаление, но не ми се иска да се запасявам ако всички са с още 5-6 месеца срок. Бранда е от бюджетните и не е с най-добрата репутация, но е възможно намалението да е защото са в криза и пред фалит, може поради тази причина да разчистват.

За добавката за съня, това си е просто Ашваганда, Мелатонин и Магнезий в малки дози. Ако си ги взимаш отделно може и доста по-евтино да ти излиза за по-големи дози или да си ги комбинираш по твой избор.
Вече 6 месеца използвам Ашваганда, в поне 2-3 пъти по-високи дози. Има хора, които твърдят, че след по-продължителна употреба или високи дози може да доведе до състояние на липса на емоции, подобно на Анхедония. Ако не усещаш такива ефекти, сигурно няма от какво да се притесняваш.

# 77
Ще проверя утре срока на годност и ще пиша .
За тези гумените и аз съм изненадана ,че ми влияят така добре .

# 78
Има доста хора, които приемат само мелатонин за сън. Ако не ти трябва допълнителна добавка с цел "успокояване на нервно напрежение", може да опиташ и само мелатонин, без ашваганда. Магнезия така или иначе е добре да се приема, дори в по-високи дори от присъстващите в тази добавка.
Действието на Ашваганда при мен доста наподобяваше усещането за Xanax, колкото и невероятно да звучи, но ефекта започна да се усеща след седмица прием, докато розовите се усещат след 5 минути Simple Smile

# 79
Мислех и магнезий ама досега ,колкото пъти съм почвала все ме разхлабва .Мелантоин и ашваганда имам ще пробвам ,докато ми пристигне новата опаковка

# 80
Този ефект на магнезия зависи от самото метилиране.Опитай друга форма.

# 81
Сега обърнах внимание, че в твоята добавка е използван Ашваганда екстракт Sensoril, който е доста концентрирана форма на активните съставки, така че това, което приемаш никак не е малко.
При Sensoril се достига до 10% витанолиди, докато при повечето други директни форми от корен, може да става въпрос само за 0.5 до 1%
Примерно аз приемам 900мг корен, което общо е повече от 2 пъти по-ниска концентрация, от това, което приемаш ти.
KSM-66 също се има за силна форма на екстракт, при която се достига 5% витанолиди
т.е. на теория, за да постигнеш тези 125мг витанолиди, с другите форми трябва да се приемат двойно количество ако е KSM-66 т.е. 250мг, или около 2 000мг дневно ако е корен. Ако бъркам в сметките някой да ме поправи.

# 82
  • Хасково
Цитат
Flowers Maple Leaf  Емилия_Иванова
Малинови кетони - на гладно, поне час преди хранене... с вода

Благодаря,Денис и весели празници на всички!

# 83
  • София
Честито Рождество Христово!Nature Sparkles
А каква разликата между тукашното АЦЦ и NAC?
АЦЦ е лекарствен препарат, който съдържа елемента NAC .
Като качество и чистота елемента NAC, който се съдържа в АЦЦ е по-чист и с постоянно кач-во, докато добавката NAC ( N-ацетил цистеин), в зависимост от марката, която го предлага, може да е с различно кач-во и чистота. Това, най-общо.
NAC e забранен, вече, да се предлага като добавка, защото фармац. компании си го "присвоиха" и законно може да предлага само като медикамент. Този елемент, доказа своето, по-силно от очакваното, лечебно действие по време на Ковид19.
Iherb, все още го предлага, но да видим докога?! Който си го харесва да се запаси Simple Smile ... това се отнася и за момичета с репр. проблеми.
Последните ми наблюдения са, че влияе много добре  и на антителата ТАТ и МАТ. Дано да се включи някой с отзиви... че последния месец, поне 10-а момичета, споделиха и за този ефект на NAC.
Или, който е с Хашимото, Базед, Лупус ... може да опита... самия NAC има много силно протививъзпалително, антиоксидантно действие... силен детоксикант и т.н.
Извинявам се за отклонението. Simple Smile...  но, нямах търпение да споделя и за този му ефект, а от известно време, тези резултати при момичетата, много ме радваха.

Трябва да поръчам добавки , които сайта не предлага за България , но за САЩ да .
Скрит текст:
Има ли вариянт да поръчам до адрес в Америка на друга превозваческа фирма и от там после да ги доставят в България ? Моля да с включат тези , които са го правили , с кой превозвач и изобщо как мога да го направя .
Да, има вариант, може да ползваш превозвач, но цената доста се увеличава... средно с около 1/3-1/2... и пристигат за 1-2 месеца, зависи кога тръгват от САЩ.
Има теми, попитай там за отзиви и препоръка и сама прецени.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 08:57 от denis©

# 84
Честито Рождество !
Денис ,а с проучванията на NMN какво е развитието ?

# 85
  • На изток от Ада
Кофти за Nac пие го от скоро.
Иначе ще си взема пратката с колаген,nac и бабини зъби на 27 12

# 86
Здравейте,
Денис може ли да препоръчаш добавки, минерали и витамини с хипо, ИР. и омазнен черен дроб за мъж

Сега пие вит Д3+К2; Магнезий малат, глицинат, оротат и Цинк+мед;
Може би селен и др.
Благодаря и весели празници на всички!

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 13:45 от KYM_

# 87
Здравейте и Весела Коледа
Ако има родители, които са давали тази омега на децата си, моля да ми пишат, имам въпрос

# 88
  • На черешатааа
Честито Рождество !
Денис ,а с проучванията на NMN какво е развитието ?
Честито рождество! Светли щастливи и споделени празници Sparkling Heart .
И мен ми е интересно. Пих го 7 месеца и се чувствах много добре- по енергична, по- концентрирана и не само . Мисля да поръчам отново, но ще ми е интересно да прочета за новостите около него Sparkling Heart

# 89
В момента има промо на Omega 3 на Sports Research, коите се славят като едни от най-добрите и чисти опции на Omega на пазара. Див улов аляски минтай, IFOS сертифициран продукт.
Промото е 62% за 1 бр на клиент към друга поръчка - 26.52лв за опаковка от 120 капсули
Общо 520mg Омега 3 мастни киселини (345+130+45), което идва 22ст на таблетка, а за една сравнително добра висока доза от 1500mg се получават 66ст, което е дори под цената на California Gold Nutrition по време на намаления.

Освен споменатия по-горе NAC, от същия бранд - Vitamin Shoppe,  намаление от 60% има и за Ацетил L-карнитин

Общи условия

Активация на акаунт