Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са алтернативните напитки, които мога да приема за възпалено гърло?
Кои витамини са подходящи за бременни жени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са алтернативните напитки, които мога да приема за възпалено гърло?
За възпалено гърло можете да опитате спрей Tanтум Верде, който е предписан от лекар. Този спрей е показал ефективност при ужасен фарингит и непрестанна кашлица, като почти веднага подобрява състоянието на потребителя. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете приема на каквито и да било лекарства. Освен спрея Tanтуm Verde, за възпалено гърло можете да опитате сиропа Tanтуm Verde или други хомеопатични и билкови сиропи, които са показали ефективност при такива симптоми. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете приема на каквито и да било лекарства. Освен спрейовете Tanтуm Verde, сиропите и смученето на ледени кубчета за възпалено гърло, можете да опитате гаргара със солена вода или сода за хляб. Също така е важно да поддържате влажност в помещенiето и да се консултирате с лекар, преди да започнете приема на каквито и да било лекарства. Освен спрейовете Tanтуm Verde, сиропите, смученето на ледени кубчета и топлите напитки за възпалено гърло, можете да опитате да поддържате влажност в помещенiето чрез използване на овлажнител. Важно е обаче да се консултирате с лекар, преди да започнете приема на каквито и да било лекарства. Освен спрея Tanтуm Verde и сиропите, за възпалено гърло можете да опитате топли напитки като чай с мед и лимон, гърлени примеси със сол и сода бикарбонат или поддържане на влажност в помещенiето чрез използване на овлажнител за въздух. Важно е да се консултирате с лекар, преди да започнете приема на каквито и да било лекарства. Освен спрея Tanтуm Verde, сиропите и гърлените смеси, алтернативните лечения за възпалено гърло включват поддържане на влажност в помещенiето чрез използване на овлажнител или консултация с лекар за предписване на подходящo лечение. За облекчаване на възпалено гърло, освен използването на Tanтуm Verde спрей и сиропи, можете да опитате топли напитки като чай с мед и лимон, домашни гърлени гаргари със сол и сода за хляб, поддържане на влажност в помещенiето чрез използване на овлажнител за въздух или консултация с лекар за подходящo лечение.
-
Кои витамини са подходящи за бременни жени?
За бременни жени се препоръчват специално формулирани витамини, като например Materna на Центрум. Тези витамини са предназначени за бременни, кърмещи и планиращи бременност жени. Важно е да се консултирате с лекар, но обикновено витамините за бременни се препоръчват след третия месец, когато започва да функционира плацентата.
-
Как да се справя с проблемите със запека и нередовното храносмилане по време на бременност?
-
Как да се подготвя за кърмене и какви са препоръките за грижа за гърдите?

Ако нещо съм пропуснала - пишете ми на ЛС
Специални благодарности на авторките, там никакви лоши вести не приемаме вече. 
На мен вярно, че не ми стават повечето дрехи, ноо хич не си личи, че съм бременна....имам чувството, че както изведнъж посрастна коремчето, сега нещо спря да расте...