Търся електронна книга - 50

• 88 495
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Здравейте!
Търся "Една година и един ден" на Изабела Блум. Благодаря!

# 62
Здравейте!
Търся "Една година и един ден" на Изабела Блум. Благодаря!
https://www.rulit.me/books/edna-godina-i-edin-den-download-717697.html

# 63
Скрит текст:
Здравейте!
Търся книгите от поредицата "Друговремец" на Диана Габалдон. До 4та книга свалих от рулит, но търся останалите. Благодаря!
velizara_n98@abv.bg
Във флибуста има всички книги, но са на руски.

# 64

Много,много благодаря!    само не мога да разбера защо при мен не излиза нищо?дори и сега пробвах и пак нищо.

# 65
В какъв смисъл нищо, книгата е в епуб, отваряш ли този формат, а и мега отваряш ли.

# 66
Много,много благодаря!    само не мога да разбера защо при мен не излиза нищо?дори и сега пробвах и пак нищо.
Не разбрах защо ми благодарите, когато получихте НИЩО?!
Както на Бор_Яна ми е интересно, какво разбирате под това?
По принцип с мегата се работи лесно от компютър и фирмен app през андроид, въпреки, че става и през браузър.

# 67
Търся "Преоткрий живота си" на Джефри Янг.

# 68
Скрит текст:
Здравейте!
Търся книгите от поредицата "Друговремец" на Диана Габалдон. До 4та книга свалих от рулит, но търся останалите. Благодаря!
velizara_n98@abv.bg
Във флибуста има всички книги, но са на руски.

Благодаря, но за съжаление ми вършат работа само на български или в краен случай английски.

# 69
Търся "Преоткрий живота си" на Джефри Янг.
на 4eti.me

# 70
Здравейте, търся “48 закона на властта” - Робърт Грийн

Искам и да попитам къде намиране онлайн книги от нехудожествената литература? Почти всеки един роман успявам да го намеря, но когато става въпрос за психология/философия не успявам да намеря книгите. Бих си ги купувала. Моля, препоръчайте в какви сайтове да ги търся.

# 71
Търся „Трите тела“ на Лиу Цъсин

# 72
Търся „Трите тела“ на Лиу Цъсин
Само трите части като един том
Робърт Грийн ~ 48-те закона на властта

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 07:00 от БезДелник

# 73

Искам и да попитам къде намиране онлайн книги от нехудожествената литература? Почти всеки един роман успявам да го намеря, но когато става въпрос за психология/философия не успявам да намеря книгите. Бих си ги купувала. Моля, препоръчайте в какви сайтове да ги търся.
Има я тук: https://annas-archive.org/md5/bdd15ed3a8d74179a7e1879f40ebbdca
Главно в Anna's Archive намирам нехудожествена литература на български език. За други езици (предимно на английски) в Libgen.

# 74
Здравейте , търся  Изкушението на Тръст Сикс  на Пенелъпи Дъглас , Ефекта Греъм на Ел Кенеди Simple Smile благодаря предварително
teodorinia@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт