Търся електронна книга - 50

• 85 361
  • 738
  •   2
Отговори
# 720
# 721
  • София
Здравейте! Търся ''Винаги има решение'' на  Мари Форлео.

# 722
Здравейте, търся книгите на Ивелина Радионова. Ще съм благодарна, ако някой ми изпрати която и да я от тях. skn1994@mail.bg

# 723
Здравейте, търся книгите на Ивелина Радионова. Ще съм благодарна, ако някой ми изпрати която и да я от тях. skn1994@mail.bg
Ю

Не съм срещала нейни книги в ел. вариат.

# 724
Здравейте! Някой да има Увлечението на Пенелъпи Уорд или в още рано за питане?

# 725
Здравейте! Някой да има Увлечението на Пенелъпи Уорд или в още рано за питане?

https://www.rulit.me/books/uvlechenieto-download-915219.html

# 726
  • Сред мелниците
Търся
Ние, удавниците
Карстен Йенсен
Свалих от рулит пдф , не става за четене а не можах да го обърна през Калибре

# 727
Имам въпрос, който май не е за тази тема, но все пак тук има доста знаещи хора, та някой може да даде съвет. Купила съм си няколко е-книги, всичко си е по правилата. Платени, изтеглени, но се отварят само на лаптопа. А аз искам да ги чета през телефона. Някой да има идея защо? За пръв път ми се случва. Преди съм си купувала и после прехвърляла на тел. без проблем. Сега що така?

# 728
  • Сред мелниците
Не разбрах какво значи, че не се отварят на телефон. Но аз не ползвам тел за четене, така че не мога и да дам съвет ако има някаква тънкост.

Бих се обадила или  писала на продавача , който ще ви обясни ако има някаква защита или друго.
Аз така постъпих с купувани от мен книги. Не помня какъв беше проблема, но се реши.

# 729
Търся
Ние, удавниците
Карстен Йенсен
Карстен Йенсен ~ Ние, удавниците, epub
Имам въпрос, който май не е за тази тема, но все пак тук има доста знаещи хора, та някой може да даде съвет.
Лапатопа ви най-вероятно има регистрация в  Adobe ID. За телефона трябва да инсталирате PocketBook Reader и да влезете в същя акаунт.
Най-добре прочетете пак инструкцията на доставчика Ви ( примерно ръководство от Хеликон и то ако книгите ви са с DRM защита. При Озон, май нещата не стоят така?! )

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 00:19 от БезДелник

# 730
Здравейте,търся PDF формат книгите :
Силата е в теб - Луиз Хей
Лиз Бурбо - Любов,любов,любов

# 731

Силата е в теб - Луиз Хей - https://mega.nz/file/PiBi1RKL#xBmZIAuw2xfcIuEGZWr1H7HSHmN2-3x5qFgOMDLKSNI

# 732
Имам въпрос, който май не е за тази тема, но все пак тук има доста знаещи хора, та някой може да даде съвет.
Лаптопа ви най-вероятно има регистрация в  Adobe ID. За телефона трябва да инсталирате PocketBook Reader и да влезете в същя акаунт.
Най-добре прочетете пак инструкцията на доставчика Ви ( примерно ръководство от Хеликон и то ако книгите ви са с DRM защита. При Озон, май нещата не стоят така?! )

Точно това се оказа. Благодаря за съвета, БезДелник! Справих се с твоя помощ!

И да кажа, ако някой се интересува. За Озон - те си имат собствено приложение и когато човек си го инсталира и влезе в акаунта си, закупените книги директно се зареждат в библиотечен рафт на това приложение - Ozone Reader. Само че човек няма достъп до самия файл, който не се даунлоудва на телефона/таблета. Просто може да се чете там. Подобно е положението с е-книгите, закупени от изд. Бард. Също собствено приложение, без достъп до файла, само за четене. Дано е полезно инфото за някой.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:29 от Mareto_84

# 733
Добавих и pdf формат за всички книги, които имам на Лиз Бурбо

# 734
Здравейте,търся "Готикана" на Runyx!Ще съм благодарна ако споделите!
RuNyx ~ Готикана
.  Благодаря!!! Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт