Търся електронна книга - 50

• 85 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Търся една книга, но не знам името й.
Сюжетът : убиец, който след 27 години в затвора успява да избяга, извършва ново убийство, но след това решава сам да се предаде. В затвора иска да говори единствено с комисаря, който го е заловил преди години, и моли за помощ срещу друг убиец, който го преследва.

Въз основа на предоставеното описание, книгата, която търсите, вероятно е “Карл Панцрам: Омразата и отмъщението на един мизантроп”. Тя разказва историята на Карл Панцрам, един от най-свирепите убийци в САЩ, който след 27 години в затвора успява да избяга, извършва ново убийство и след това решава сам да се предаде. В затвора иска да говори единствено с комисаря, който го е заловил преди години, и моли за помощ срещу друг убиец, който го преследва.  

# 361
  • София
Търся:
Хроника на болката
От: Ivo Ivanov

# 362
Здравейте.
Търся трите книги на Фрида Макфадън - “Прислужницата” , “Тайната на прислужницата” и “Прислужницата вижда всичко” както и книгите на Карън Слон.
Ако имате някоя, моля да ми изпратите на мейл.
mihaelka_mk@abv.bg

# 363
Здравейте, търся следните книги: "Моето бебе от 1 ден до 3 години" на Ан Бакюс и "Най-доброто начало" - Маргарет Сасе.
Благодаря 🙂 nyssa@abv.bg

# 364
Здравейте! Търся тези книги на Джулия Куин. Благодаря предварително!

vpetrova.uni.1@gmail.com

# 365
Здравейте. Някой да има "Нежно спасение" на Джули Гарууд? Пощата ми е luckythebest@abv.bg.  Благодаря .

# 366
Записвам се в темата.

# 367
Здравейте.
Търся трите книги на Фрида Макфадън - “Прислужницата” , “Тайната на прислужницата” и “Прислужницата вижда всичко” както и книгите на Карън Слон.
Ако имате някоя, моля да ми изпратите на мейл.
mihaelka_mk@abv.bg

Има ги качени в Рулит.

# 368
# 369
Малко армагани от МВ :Д
- Janice_Janice_:  Джули Каплин ~ Малката пекарна в Бруклин
- jeronimo_t:  Дейвид Лорънс ~ Любовникът на лейди Чатърли

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 21:39 от БезДелник

# 370
  • Mediterraneo

Бутон Следи върши същата работа, без да се "цапа" темата. Не го казвам с лошо, от много отдавна никъде не се толерират Запис, Записвам се, Следя и пр. празни постове.

# 371

Бутон Следи върши същата работа, без да се "цапа" темата. Не го казвам с лошо, от много отдавна никъде не се толерират Запис, Записвам се, Следя и пр. празни постове.

Но пък когато си писал в някоя тема и ти излизат отговори и може би за това така.

# 372
Здравейте!Ще помоля,ако някой има книгата "Белязан" на Емили Макинтайър и има желание да я сподели!Благодаря предварително! pepa.eneva68@abv.bg

# 373
  • около Варна
Здравейте, търся "Тайните на герба" и "Смъртоносно ранен" на Томас Енгер. Не е нова поредицата, а никъде не намирам последните две книги.
Също търся някоя от книгите на Йорген Бреге без "Заспивай сладък сън"
Ще съм много благодарна, ако някой ги има и сподели.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 19:14 от wiwi

# 374
Здравейте, търся в pdf формат втората и третата част на Прислужницата от Фрида Макфадън - Тайната на прислужницата и Прислужницата вижда всичко. Също и Никога не ме лъжи от същата авторка.
Видях, че са качени в рулит, но формат epub не ми върши работа.
Благодаря Flowers BouquetFlowers Bouquet
polinakolevaa@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт