Изпитани платформи за кешбек / cashback

• 2 049
  • 31
  •   1
Отговори
Привет!
Ще бъда много щастлива да коментираме платформите за кешбек и да обменяме опит с тях. Simple Smile

предишна тема

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 11:06 от bubanka

# 1
Ето тук се коментират.
Лично съм ползвала куидко мнооого успешно...
https://m.bg-mamma.com/?topic=714661

# 2
Привет!
Ще бъда много щастлива да коментираме платформите за кешбек и да обменяме опит с тях. Simple Smile

предишна тема
Като ще пускаш тема, поне си направи труда да я оформиш с всички сайтове за кешбек, които се сещаш и са работещи.

# 3
За България аз ползвам Cashway, имат и офлайн кешбек за магазини като Лидл. Доволна съм, няколко пъти вече си заявявам изплащане на малки суми - около 50 лв. Бавно отчитат обаче, но пък с времето се натрупва.

# 4
  • Пловдив
За България аз ползвам Cashway, имат и офлайн кешбек за магазини като Лидл. Доволна съм, няколко пъти вече си заявявам изплащане на малки суми - около 50 лв. Бавно отчитат обаче, но пък с времето се натрупва.

Къде е Лидл в платформата, защото не го намирам в списъка с магазините?

# 5
В Офлайн кешбек - https://cashway.bg/offline-shops. Първият магазин.

# 6
При мен страницата не се отваря
Скрит текст:
Sad

# 7
И при мен не се отваря. При офлайн магазините е празно. Да не е преустановена тази услуга и само стари профили да имат достъп?
Моя профил не е много нов, но, не помня да е имало офлайн магазини.

# 8
Аз го отварям и през телефона, и през браузър. Влязла съм в профила си, не знам дали има значение. От офлайн често ползвам за Costa, там е 5% и се начислява след полунощ при всяко използване. Пробвала съм за салони Пъзел (10%) и Ремедиум (1%). Други на този етап все още не. Аз все забравям, тъй като съм си вкарала револютската сметка/карта, а често плащам с други.

# 9
Изобщо го няма Лидъл. Даже и като търсиш магазин...
Офлайн няма никакви магазини.
Може ли скрийншот как точно го виждаш този Лидъл?

# 10
Аз казах къде го виждам - в офлайн. Повече не знам. При мен дори е тествано и работи, но нямам повече подробности. В търсачката също ми излиза при ключова дума "lidl".

# 11
Съвсем друго се вижда... Никой от снимката.
Както и да е.

# 12
Не знам за какво ми говорите. Отварям платформата през браузър и това ми зарежда. Избирам офлайн кешбек и ми се визуализират магазините. Сега погледнах - от мобилното също ми зареждат - горе в ляво на чертичките, след което се избира офлайн кешбек. Може да е необходимо влизане в профил, нямам представа.

# 13
Аз в трите черти изобщо нямам такова нещо, офлайн...

# 14
Няма, съвсем различни са възможните избори. Даже се логнах в профил, пак няма нищо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт