Изпитани платформи за кешбек / cashback

• 2 045
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Аз казах къде го виждам - в офлайн. Повече не знам. При мен дори е тествано и работи, но нямам повече подробности. В търсачката също ми излиза при ключова дума "lidl".

Скрит текст:
Изглежда е някаква тестова функция, която все още не са включили за всички.
https://help.cashway.bg/article/77-offline

П.П. BonniBonn можеше да се постараеш...

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 18:52 от ЧревоУгодник

# 16
Така и предполагах, че е за конкретни профили и не всички имат достъп.

# 17
Хм, нямах представа. Аз от пролетта го ползвам, сега погледнах в пощата си известие и е от април, дори е за конкретна банка, а преди това явно е било и с други. Никъде не пише да е тестово.

# 18
Тези offline условия явно са за някои профили.

А чували ли сте за  cashback-платформа за някой от китайските сайтове?
Сякаш ми се е мяркала такава преди мноооого време.

# 19
Аз използвам същата (cashway) - ползвала съм за Алиекспрес само, но виждам, че има и за Тему. Вече не знам дали и това не е за конкретни профили, но при мен излиза, че ги има.

# 20
Има ги за всички тези, май разликата е само в offline програмата.
А някой имал ли е проблем при изплащане на средствата?

# 21
Аз за изплащане нямам проблем, но имам с потвърждение. При някои трае месеци, нищо не се случва бързо. Досадно е.

# 22
Да повдигна малко темата!
Преди използвах cashway, бях натрупала сума, за да мога да я изтегля и нямаше никакви проблем, всичко беше ок.
Последно, обаче, направих поръчка от iherb и не ми я отчете. Не просто, че не отчете кешбек, а въобще не е регистрирало, че съм посетила сайта. Хвана ме яд, защото не бях ползвала код за отстъпки. В " посетени" сайтове, iherb не фигурираше,  а не е като да не съм ползвала сайта и преди това. Честно казано нямат и много магазини в списъка им, от които пазарувам.
Чудя се дали да не се регистрирам в Тipli, доста е нашумяло  напоследък.  Някой има ли опит с тях?

# 23
  • София
Здравейте,
Не знам до колко е активна темата, но да си пробвам късмета. Преди доста време беше нашумяла платформата EPN (сега май се води Back it). Бях натрупала добра сума и преди няколко месеца се сетих за нея, отворих да я изтегля но ударих на камък. При избор на карта, иска да въведа данните на моята карта, включително трицифрения код на картата, което ми се струва направо безумно и го зарязах. В същото време, всички виртуални портфейли май са руски и са ми напълно непознати. Има ли някой, който е успял да дръпне пари от там?

# 24
Здравейте,
Не знам до колко е активна темата, но да си пробвам късмета. Преди доста време беше нашумяла платформата EPN (сега май се води Back it). Бях натрупала добра сума и преди няколко месеца се сетих за нея, отворих да я изтегля но ударих на камък. При избор на карта, иска да въведа данните на моята карта, включително трицифрения код на картата, което ми се струва направо безумно и го зарязах. В същото време, всички виртуални портфейли май са руски и са ми напълно непознати. Има ли някой, който е успял да дръпне пари от там?
Where can I get cashback?

You can withdraw cashback to wallets: ЮMoney, Toncoin, WMZ, to numbers of mobile operators of the Russian Federation MTS, Megafon, Tele2, Beeline. You can also withdraw to cards of banks: Russia, Ukraine, Kazakhstan, Forign cards

Не ползвам тази платформа, но за изплащането директно по карта е необходимо всички данни на картата. Винаги можеш да си регистрираш виртуален портфейл(изискват снимки на лична карта и селфи) в Revolut, iCard, MyFin, A1 Wallet или Pay by Vivacom. Всички изброени са без месечни такси и с виртуални карти(физическа не ти трябва). Препоръчвам Revolut, защото няма да имаш такса за входящата трансакция. За другите изброени не знам и не ме интересува.

# 25
  • София
Здравейте,
Where can I get cashback?

You can withdraw cashback to wallets: ЮMoney, Toncoin, WMZ, to numbers of mobile operators of the Russian Federation MTS, Megafon, Tele2, Beeline. You can also withdraw to cards of banks: Russia, Ukraine, Kazakhstan, Forign cards

Не ползвам тази платформа, но за изплащането директно по карта е необходимо всички данни на картата. Винаги можеш да си регистрираш виртуален портфейл(изискват снимки на лична карта и селфи) в Revolut, iCard, MyFin, A1 Wallet или Pay by Vivacom. Всички изброени са без месечни такси и с виртуални карти(физическа не ти трябва). Препоръчвам Revolut, защото няма да имаш такса за входящата трансакция. За другите изброени не знам и не ме интересува.

Привет, благодаря за отговора. Имам револют, но ме притеснява да дам всички данни на картата, за да не се окаже, че вместо да внасят, почнат да теглят, пък сумата, която държа там не е никак малка. Не знам дали мога да дам еднократната карта на револют 🤔 Има ли друг кешбек сайт, който изисква цялата информация от картата. За мен е безумно да искат секретния трицифрен код 🤔

# 26

Привет, благодаря за отговора. Имам револют, но ме притеснява да дам всички данни на картата, за да не се окаже, че вместо да внасят, почнат да теглят, пък сумата, която държа там не е никак малка. Не знам дали мога да дам еднократната карта на револют 🤔 Има ли друг кешбек сайт, който изисква цялата информация от картата. За мен е безумно да искат секретния трицифрен код 🤔
Използвай виртуална карта за многократна употребан(можеш да създаваш до 5 на месец безплатно), сложи ѝ 2лв. месечен лимит(избираш картата > Настройки >Лимит на харчене) и готово. След като получиш превода, изтриваш картата. Няма опасност за парите ти.

# 27
  • София

Използвай виртуална карта за многократна употребан(можеш да създаваш до 5 на месец безплатно), сложи ѝ 2лв. месечен лимит(избираш картата > Настройки >Лимит на харчене) и готово. След като получиш превода, изтриваш картата. Няма опасност за парите ти.

Не съм се сетила за този вариант, веднага ще пробвам. Безкрайно благодаря за идеята!!

# 28
Здравейте, искам да попитам за мнения за Tipli ?

# 29
Здравейте, искам да попитам за мнения за Tipli ?

Аз ги тествах миналата година - няколко поръчки пуснах, за всичките трябваше да им пиша, за да ги добавят като кешбек и в крайна сметка нищо - стояха си с месеци на изчакване. И накрая си изтрих профила.

Общи условия

Активация на акаунт