Отговори
Имам натален съвпад на Луна и Плутон .
Ще се радвам да споделите тези които имате същото , при мен е в 9 дом в Стрелец

# 1
Хвърляйте в коша и си живейте живота!
Преди доста години, може би 25, моя близка роднина, без да ме пита ми беше дала данните. Не само моите, но и на ММ, който тогава ми беше гадже. И ми цъфна с новината, че не сме съвместими и други подобни. Обаче пък ние сме си щастливи и се обичаме вече повече от 25 години. Joy
Има някои верни неща за зодиите и естествено разположението на планетите не е без значение.
 Ако се ръководите от Луна и Плутон, може наистина да имате тежък живот. Зарязвайте ги тези глупости. Имате си глава на раменете, използвайте я.

# 2
Посоката на съдбата в хороскопа не се определя по този начин. И не се гледа само по отделни аспекти. Има специални методи от античната астрология за това.

# 3
Здравейте как влияе точният съвпад на Слънцето и звездата Сириус , а също и съвпад на Луната с Антарес

# 4
Влиянието на неподвижните звезди е вторично и в повечето карти не са чак толкова изявени.
По-забележима изява дават в хороскопи с по-висок ранг (статус и значимост, принос на личността за обществото).

# 5
Влиянието на неподвижните звезди е вторично и в повечето карти не са чак толкова изявени.
По-забележима изява дават в хороскопи с по-висок ранг (статус и значимост, принос на личността за обществото).

Благодаря при мен има ли шанс в натала ми за развитие на ранг , иначе се интервсувам много от благотворителност

# 6
Юпитер Ви е най-силната и благоприятна планета в хороскопа, но картата не отговаря на условията за висок ранг.

# 7
Юпитер Ви е най-силната и благоприятна планета в хороскопа, но картата не отговаря на условията за висок ранг.

Благодаря

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт